Kızlar bizim büyük babaannemiz var yani eşimin babaannesi şu an köyde tek başına duruyor kaynanam ve kayınpederle kavgalı onlar alıp bakmıyor o yüzden bu sene kışın bize gelmek istiyor ben bakmak istemiyorum zorunda da değilim benim 10 aylık oğlum var aşırı hareketli sürekli peşindeyim sürekli taze yemek pişirmek için uğraşıyorum ev işi derken bazen kendim bile yemek yemeyi unutuyorum durum bu haldeyken babaanne kışın size gelecem demiş bende istemiyorum dedim eşim de gelecem derse nasıl gelme diyim gelir dedi bende gelirse ben giderim dedim biraz tartıştık babaanneyi istememe nedenim aşırı pis şöyle ki tuvalete gider klozetin sifona basmaz abdest alır orada alma tıkanıyor dememe rağmen inatla lavaboyu tıkar yemek yer yediği yer hep ekmek kırıntısı geçen geldi üç gün kaldı orda bebeğin yıkandığı lifiyle totosunu silmiş ben bebek mi bakayim bu kadar pislik mi temizleyim hadi temizledim diyeyim sürekli konuşuyor eskileri anlatıyor ben gece uykusuz kalıyorum kafam cekmiyo ve yapılan hiçbir yemeği de beğenmez kendi gelini bile istemiyor ben ne yapayım şimdi etraftan insanlar bize ne kadar kötüsünüz falan diyo