0 oy
206 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Kizlar kıyma kavurunca ben tuz atmıyorum ve su koyuyorum sizler nasıl yapıyorsunuz 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tuz atmadan olmazki su da koymaya gerek yok kisik ateste suyu cikiyor ben az yag tuz kisik ateste yapiyorum
tarafından
Her sekilde tuz atilir yemek icinde baska seydede. Sen etle mi karistiriyirsun hani ete erken tuz atinca sertlesir gibi
(1,541 puan) tarafından
Evet saklama kabına koyuyorum az az yemeklere kıyma aatıyorum canım kıymaya   ne zaman tuz atıyorsunuz
tarafından
En basta tavaya koydugumda tuzu yagsiz kiyma ise yeterli yagini degilse az yag basta tavaya yapismasin diye koyuyorum kisik ateste suyunu veriyor yapiliyor icine istersen sogan ve baharat atabilirsin.
(1,541 puan) tarafından
Öyle oluyor mu saklama kabinda
tarafından
Saklama kabina koyucaksan sade yap sogan veya baharat ekleme sadece tuz at sonra yemegin icine koyucagin zaman yemege gore baharat veya sogan sarimsak eklersin.
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Tuz atıyorum ama su koymuyorum
(1,541 puan) tarafından
Yemeklik icin mi
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Neye kavurduguma baglı ama kıyma sevmem ben kuru yavan olur mutlaka sugan ekelerım baharatlarım
(1,541 puan) tarafından
Yemeklik icin hani nohut yada meleme yaparken ilk önce kavuruyoruz ya saklama kabina
(2,704 puan) tarafından
Hepsi ıcın gecerli helekı menemenlıkse sagon biber sarımsak
(1,541 puan) tarafından
Saklama kabı peki
(2,704 puan) tarafından
Saklama kabnada aynı sekılde yapıp koyuyorm gerçı ben poşete koyarım mesela genelde köftelık yogurup sekıl verıp streçlere sarıp koyuyorum kızım ıcın cıkarıp kızartması kolay oluyor onun harıcında anlık kullanıyorm zor bısey degıl kıyma kavurma zaman almıyo ama elımde kavrulmus kalanları myle atıyorm eskı lezzetınde kalıyor sorun yaşamadım
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Kendi suyunu salıyor zaten ve tuz atarm ben
(1,541 puan) tarafından
Piştikten sonra mi
(1,382 puan) tarafından
Pişerken atarm. Et olsa sonra atıyorum sert olmasın diye ama Kıyma da öyle bi sorun yok şipşak hazır
(1,541 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,382 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(12,949 puan) tarafından
Kiymaya neden su koyuyorsunki o su salip tekrar cekiyor ve tuz atarim ben. Hatta biber ve domates koyarim sarimsak eklerim
(1,541 puan) tarafından
Saklama kabına koymalik kıymayi nasıl yapiyorsun
(12,949 puan) tarafından
Saklama kabina derken canim buzluga atmalikmi diyosun
(1,541 puan) tarafından
Evet canim
(12,949 puan) tarafından
Valla hic.buzluga atmadim kavurup ama aticak.olsamda ayni yaparim susuz ve tuzlu
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Kavurup değil de çiğden porsiyon halinde saklıyorum çok da pratik oluyor. Ayrıca gıda kalitesi de düşmemiş oluyor tabi
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Su tadını alır. Tuz karabiber kimyon kırmızı biber de koyup kısık ateşte pişiriyorum birde üzerine iki tane yumurta kuruyorum çok severiz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aylinercaneymen (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 188 göst.
0 oy
10 cevap 599 göst.
18 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,767 cevap

44,541 kullanıcı

Kategoriler

...