0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (598 puan) tarafından
Kızlar gece değişik bir rüya gördüm evde şeffaf plastik dikdörtgen bi kap var içinde rengarenk bir sürü balık vardı başta azdı sonra bi çoğaldılar her yer balık oldu bazıları ufak yüzüyodu bazıları kanatlı uçup geri suya düşüyolardı oğlum bakıyordu sonra bir anda kap kayboldu balıklar ortada kaldı ben hemen banyodan kovaya su doldurdum getirdim tasla balıkları toplayıp kovaya attım belki yaşarlar diye ama yaşamadılar ben suya atınca hepsi oyuncağa oğlumun oyuncakların dönüşmeye başladı araba uçak vs oldular hayra çıksın değişik bir rüyaydı 

3 Cevaplar

0 oy
(192 puan) tarafından
Balık rızık bereket diye biliyorum ben 
(598 puan) tarafından
Ama öldü hepsi ya
(192 puan) tarafından
Ben öyle biliyorum canım ölünce heralde rizkiniz azalabilir gibi anladım . Bende ailem bı yere tasinacakti rüyamda kamyonla balık gttgin gördüm onlarla o zaman sormuştum bı hocaya o da öyle demişti rızkı çoğalacak dye
(598 puan) tarafından
Ay inşallah ya rızık çoğalsa keşke
(192 puan) tarafından
İnşallah evde bakara suresi aç rızkı çoğaltıyor dye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Rüyanda suya anlat o alıp götürsün iyiside kotusude anlatma kimseye interneten bak burda kimse doğru yorumu yapmaz ki kuzum rabim hayra çıkarsın 
(598 puan) tarafından
Amin canım. Ya hani kötü korkunç olsa anlatmazdım gece öyle bir rüya da gördüm ama anlatmam kimseye ama bu öyle değil ya ondan anlatayım dedim
(7,035 puan) tarafından
İyisinizdir kotusunude kimseye anlatma içinde gutamiyorsan suya anlat o alıp götürsün iyisinide kotusunude internete yaz benzerleri çıkar ilaki ordan kendin yorumla daha iyi
(598 puan) tarafından
Tamam canım bundan sonra dikkat edeyim
0 oy
(1,745 puan) tarafından

Kırmızı  balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor :):):) balık berekettir canım önüne bol bereketli işler gelecek ama sen onları çok ıyı degerlendıremeyeceksın fırsatlar bi şekilde kaçacak gıbı geldı bana 

(598 puan) tarafından
İnşallah değerlendirebilirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 231 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 270 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu