0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar evde paketleme işi yapmak istiyorum çok ihtiyacım var intrnet üzerinde fazla güvenilir olmuyor bu işi yapan bilen yardımcı olacak biri varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
Post yukarı çıksın canim 
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Bende bekliyim post ciksin
0 oy
(7,101 puan) tarafından
İstanbul'da yapan var ama diğer şehirlerde sen yok 
(7,101 puan) tarafından
Kızlar şöyle bişey de var mesala bizim marasta pakatlene değilde tuhafiyeler yazma kenarı tığ işi yaptırıyor ne bilim bazı mağazalar bebek battaniye süslemesi yaptırıyor her yörenin kendine göre giden bir şeyi var şimdi sizin köyde giden şeyi siz bilirsiniz ... Mesala ben örgü yaptım ... Havlu nakış yaptım sattım evde ... Pakatleme işi yaptım.    Yani ne gidiyorsa onu satın mesala kurutma Antep'te arkadaşlarım kurutma yapıp satarlar ben somak ekşisi getirirm satarim burda hani atak ve istekli olun her yerden arastirin
tarafından
Bende konyada çok baktım da yok ah olsa
(7,101 puan) tarafından
Abla Konya'da arkadaşım tekstil mağazasından ip temizleme alıyor
tarafından
Ayşem konya nin neresinde canım
(7,101 puan) tarafından
Evimizin orda tekstil magazasi var diyordu ordan alıyordu ablam
0 oy
tarafından
Bulunduğun yerde penti varsa Bir sor çünkü Penti eve çorap işi veriyormuş canım 
tarafından
Anldm cnm saol
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Birde yanlış anlamayın ama oturduğunuz yerden bulamazsınız kinacilara gidin mesala nikah şekeri yapan yerlere tekstil mağazalarına ip temizleme oluyor eve getirip etiket yapıştırma oluyor yani arastirarak bulursunuz ancak 
tarafından
Anldm saolasin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 933 göst.
0 oy
0 cevap 207 göst.
0 oy
5 cevap 441 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
16 Ekim 2025 Para & Ekonomi kategorisinde nesibe4450 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,577 soru

24,388,244 cevap

349,123 kullanıcı

...