Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_5ee39c467ff421348c263e1577e4f749, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Cocuklarda horlama yapar mi-Diğer
0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanimlar kulak kiri var kızımda bence bayağı da var. Çocuk doktoruna götürdük , işitmede sorun olmadıkça alınmaz dedi. Eşime KBB ye gidelim diyeyim çocukların orasını burasını acittirip durma diyor . Ama kızımda horlama ve ara ara ateş oluyor falan.  Bunu kulak kiri yapıyor olabilir mi

2 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından
Bende kulak Burun Boğaz hastalıklarına randevu aldım geniz eti olabilir dedi bizim çocuk doktoru 
tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(4,185 puan) tarafından
kulak kiri yapmaz ama orta kulak iltihabi varsa yapabilir, kulakta sivi varda cocuk dr u kbb ye yonlenfiriyor   biz yasadik malesef :(
tarafından
Ya çocuk doktoru bu akar dedi ama ben fenerle bakıyorum çocuğun kulağı kapalı yani acaba baskı falan yapar bisey olur mu ki diye korkuyorum
(4,185 puan) tarafından
hic kulagim agriyor dedi mi ? gerci agriyor demese de kbb ye goturmek de fayda var , horlama icin ,
tarafından
Bazen tutuyor acısa söyleyebilir aslında soruyorum kaşındı diyor sadece.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
27 Ocak 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Djdjdhshsu (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 230 göst.
+1 oy
4 cevap 223 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,563 soru

24,518,571 cevap

359,359 kullanıcı

...