0 oy
740 göst.
Aile kategorisinde (982 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar önceden eşimin telefonunda hatun ❤️❤️ yazıyordu biraz önce tesadüfen eşim tuvalete gitti telefonuna baktım öyle beni ismimle Tuba ✔️ kayıt etmiş gördüğümü söylesem mi çok önceleri telefonuna bakardım çok uzun zmn oldu bakmayali uykumu bile kayıp ettim yani şuan 

Kızlar biraz önce eşime sordum dün gördüm telefonuna benim numaraya benim ismimi yazmışsin dedim önceden öyle değildi dedim aynı şey dedi bende değil dedim seslenmeDi bende bir şey demeden çıktım odadan işe giderken bir şey olursa ara dedi o sırada televizyon sesi açıktı belki duymadı bile tmm diyip kahvaltımı yaptım 

21 Cevaplar

+1 oy
(2,702 puan) tarafından
Aynisi benim başima geldi

Senin ki yine ismini yazmiş benim öküz "ev" yazmiş inanirmisin?

Hemde ailesi laf ediyor diye neymiş ayipmiş aşkim fln yazmak

Tabi saglam bi kavgayla kendine getirdim duzeltdi kendinj
(2,945 puan) tarafından
:))) alemsoniz kızlar yaa
(1,805 puan) tarafından
Bir bal annesi TC si ne yaaa ahahhahw alemsiniz kadınların gücü budur işte sjsjsj
(2,702 puan) tarafından
Ay şimdi okuyorum yorumlari ya
Kiz yok eşime öküz dedim ben
Ev olarak kayd etmişti beni :))
(2,702 puan) tarafından
Ahahahhjkn bende "insan" diye kayd etmiştim
Sorunca da insan degilmisin demiştim ;)
(10,506 puan) tarafından
Hahhaa minaaa alemsin beee
-Reklam-
0 oy
(154 puan) tarafından

Valla sormadan durabilirsen helal olsun derim :D

(982 puan) tarafından
Valla durdum galiba hemi o an diyemezdim oyun oynuyordu
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Belki silinmiştir bazen telefonlar kafayı yiyor oda o anda öyle kaydetmiştir:) ama için rahat etmiyorsa sor bunda saklayacak ne var ki ben aliririm karıştırırm hiçte saklamam ne görsem hemen sorarım ona hesap sormuycam da kime sorcam canım :))
0 oy
(613 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim bende isim soy isim kayıtlı bende onda öyle önemli mi bir şey değil bence 
(14,126 puan) tarafından
Gecenin ucunde yazmadan duramadim:⁠-⁠D:⁠-⁠Dyani baştan beri öyle olsa sorun olmaz ama degismisse merak eder insan
(613 puan) tarafından
Bende en başta canım diye kayıtlıydı ilk ben değiştirdim acaba eşimde böyle şeyler düşündü mü niye değişti falan diye afsgsg
(14,126 puan) tarafından
Düşünmüştür belki yani dusunur insan :⁠-⁠D:⁠-⁠D
0 oy
(260 puan) tarafından
Ben sorarım valla dayanamam. Sabah telefonu kaybetmiş gibi yap beni ararmisin de öyle adını görmüşsün gibi yap)))
(1,125 puan) tarafından
Ah bu kadınlar :)))
(260 puan) tarafından
Ahh bu erkekler bizi bu hale getirdi)))
(1,125 puan) tarafından
Aslında hakları temiz bı dayak ama neyse elimizi kirletmeyelim ;))
(260 puan) tarafından
Aynen ))
(982 puan) tarafından
Aslında gece aklıma geldi ismiyle bende kayıt yaptım oda da bir yere koyacam beni arasana bulamıyorum telefonu diyeceğim kendisi de görsün eğer niye böyle kayıt yaptın derse sen de beni öyle kayıt yapmışsın diyeceğim:))
0 oy
tarafından
Adamda 8 senedir elagözlüm diye kayıtlıyım sevgililikten beri yani numara degisikli oldu kaç defa ama hiç o değiştirmedi kavgaliyken de küskende sevgiliyken ayrıldığımız da hiç bir zaman değişmedi adam değiştirmisse vala ne düşünüyorsan bende onu düşünürüm bir kadın hisseder benim ki sekiz sene sonra kalkıp ismimi yazarsa durmam yani sorarım 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
10 yıldır eşimin telefonunda meleğim diye kayitliyim adım da melek.hic değiştirmedi. Oo ben yüz kere değiştirdim şuan ruhumun baskomitani diye kayitli :)
(982 puan) tarafından
Nişanlıkır döneminde çimen gözlüm diye kayıtlıydı evlendik canım yazıyordu ben değiştir demiştim geri hatun yazmıştı şimdi ne oldu da ismime geçti
tarafından
Benide meleğim diye kaydetti ilk tanıştığımız dan beri öyle sjsj ama ismimi yazsa gerçekten üzülürüm yani altında yatan bir sebep vardır mutlaka
0 oy
(789 puan) tarafından
Üzücü birşey tabiki bence sormalısın bunu ona illaki bir açıklaması vardır ve uzun zamandır karıştırmazsan olacağı budur çok boş koymacan onun verdiği rahatlıkla ismini bile değişmiş insaaallah başka şeyler de yoktur 
(982 puan) tarafından
Yok canm öyle birisi değil eşim ama aslında bugün bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim ne yalan söyleyeyim
(789 puan) tarafından
Kız ne diye bu kadar güveniyorsun bir erkege ya ben asla güvenmem eşime bu kadar erkek ya bu erkek
0 oy
(461 puan) tarafından

Tanıştığımızdan beri "Rizelimmm<3" yazar :)

0 oy
tarafından
Güzellikle sor canım üzüldüğünü belirt cevaba göre ilerlersin
tarafından
Naberrr
tarafından
İyiyim esmam senden naber buna şükür canım fitili kestikte kanama olmasın diye dua ediyorum ogluş napiyo senin
tarafından
İnşallah birşey olmaz gülüm ❤️
tarafından
İnşallah canım benim ☺️❤️❤️❤️
tarafından
Postuma baksana ☹️
0 oy
(5 puan) tarafından
Senelerdir ismimle kayıtlı olan ben
0 oy
(147 puan) tarafından
Benimki de oglumun adini yazmis miraç diye bende değiştim miraç diye kaydettim
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Ben baya sinrilenirdim ya sormadan nasıl dayanacaksin valla ben onun keyfini bile bekleyemem çıkar çıkmaz tuvaletten hesabını sorar üstüne küser trip atardım 
(982 puan) tarafından
Küs kalmayı hiç sevmez ztn o sıra kızım uyandı onun yanına gittim
0 oy
(17,207 puan) tarafından
Sor bence ben sormadan duramazdim  

Bir açıklaması vardır muhakkak
(982 puan) tarafından
Kahvaltıya da soruyum diye düşünüyorum
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Valla benimki her cesit h.a.y.v.a.n kategorisinden sonra kendi ismiyle yer aldi rehberimde :)

(982 puan) tarafından
Sabah sabah güldürdün beni allah iyiliğini versin
0 oy
(51,057 puan) tarafından
tekrar duzeltseydin bakalim ne yapacakti
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Yıllardır hatunum diye kayıtlı eşimde bende Herşeyim diye kayıtlı ayrıldık barıştık hiç değişmedi
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Tanıştıktan bir zaman sonra vazgeçilmezim yazdı hayla daha öyle aciklama kisminada helalim varken harama bakmam yazmış ama isminle kaydetseydi sorardım yani o ne öyle bu mesafe nerden 
0 oy
(68 puan) tarafından
Biz eşimle tanıştığımızdan beri yani sevgili bile değilken prensesim diye kaydetmiş suan 4 yıllık evliyiz hala aynı ama kocam benim rehberimde hergun evrim geçiriyor son olarak RUH EMİCİ ÖLÜ DAMAT ‍♂️ olarak kayıtlı:-))))
(982 puan) tarafından
Bende de ilk başlarda kömür gözlüm yazıyordu ❤ sonda bir ara sinirlenmistim kocamsu bey❤ diye kayıtlıydı şimdi kendi ismini yazdım
(68 puan) tarafından
Bazen siliyorum engelliyorum :-))) ruh halim belli olmuyor
0 oy
(3,371 puan) tarafından

Benimki de Zeynebim❤️ i değiştirib Zeyneb yapmıştı. Ama whatsappda eski haliyle gösteriyordu. Hatta bana sordu niye böyle diye. Bende telefon eski isimle kayıtlı diye unutamıyor dedim. Sonra  Bende onun haberi yokken tekrar Zeynebim❤️ yaptım. Hiç tepki vermedi. Telefonda kendiliğinden olmuş sandı herhalde:D:D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 153 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bsrdrk (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 516 göst.
0 oy
1 cevap 174 göst.
0 oy
10 cevap 315 göst.