Kızlar herşeye bagrio normalde çok sakin uyumlu bı çocukdu yapma oğlum deyince tamam annecim der ama şimdi dişini sıkarak yapicam dio bagriyo biz kızınca odasını gidip bagra bagra bana kötü bişi yaptılar diyerek aglio
Tuvelet eğitimini 4 günde tamamladık 18 aylıkdi o günden beri pipisini göstermez biri bakcak diye ağlar ben sadece anne baba doktor bakablr dedim dün bana dio babam bakablr baba bak pipime diyo normalde ona göstermezdi asla ve dün tüm gün pontolununu giymedi giymek istemiyorum benim kararım dedi susmaktan başka bişi gelmedi elimden bunlar gecici bı durummu soylermisiniz :(
Bu ay 3 e giricek
3 hafta sonra 3 yaşına girecek inan benim kızımın değişen huyuna şok yaşıyorum. Öyle sakin, öyle söz dinleyen vaktinde uyuyan çocuktu ki. Tamam arada her çocuk gibi inatlaşırdı ama bu aralar asssla söz dinlemiyor. Uyumak, yemek yemek, tuvalete gitmek asla istemiyor. Bazen kafasından birşeyler uydurup babam bunu dedi diyor. Bağıra bağıra ağlıyor. Yürümüyor hep kucak istiyor. Ay valla çok zorluyor bugün akşam sırf istediği şeyi vermedim diye annemi sevmiyorum diye ağladı. Arkasından anne altıma kaçırdım dedi ben sakin davranınca öpmeye çalıştı seviyorum dedi. Durdu 2 dakika sonra yine ağladı sevmiyorum diye ay benimde psikolojim bozuldu valla yaaaa ((
1,497,448 soru
24,460,707 cevap
354,592 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın