0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Kızlar İstanbul'a taşınacağız, Ankara'dan. Şehirler arası uygun fiyatlı ve güvenilir, eşyaları düzgün korumasını yapıp taşıyan bildiğiniz bir nakliye firması var mı?

Varsa bilgilerini ya burdan ya da özelden gönderebilir misiniz?

3 Cevaplar

0 oy
(1,572 puan) tarafından
Canim armut uygulamasini yukle orda nakliyeciler vs olur hepsiyle konus fiyat al 
(580 puan) tarafından
Aa aklıma gelmemişti panikle, bugün eşim gitti İstanbul'a annemlerde kalacak, bir yandan ev bulacak bir yandan çalışacak. Ben de evde eşyaları düzenliyorum taşınma öncesi. :)
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Sadece tavsiye verebilirim lütfen ucuz olsun diye kasmayın bırakın pahalı olsun eşyanız güvende olsun. Bir yıl oldu taşınalı ucuz olanı seçtik bir eşya toplayışları var yemin ederim çöp atar gibi. Üstelik getiremeyeceğin eşyalar bile gelmiş ki mutfak eşyamı ve yatak odası eşyamı kendim toplayacağım diye bir sürü laf işittim. Bize kalsaydı yola çıkmıştık dediler. Getirdiler eşyayı temiz evin içine ettiler. Camı çatlattılar. 
(580 puan) tarafından
Doğru diyorsun, düzgün olsun temiz olsun 3-5 fazla olsun.
(13,316 puan) tarafından
Bir de artı KDV demediler bize ekstra da öyle para istediler onu da konuşun muhakkak
(580 puan) tarafından
Bunu iyi hatırlattın :) teşekkür ediyorum tavsiyen için :)
(13,316 puan) tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ben uc kere taşındım hepsındede armut uygulamasından en uygum teklıfı aldm detaylı konusup foto atıyolar zaten
(580 puan) tarafından
Vallahi eşim çalışmaya başladı bile şantiyede. O sadece internetten bakıyor, sahibinden bulmak için de kardeşim sokak sokak bakınıyor bildiğin. Emlakçı komisyonu da kafadan 1 aylık kira demek. Çok para.
(580 puan) tarafından
Daha doğrusu ptesi başlayacak Allah'ın izniyle :) az önce telefonda görüntülü konuştuk, çok özlemişim :( evi toparlama işi başıma kalmasaydı da ben de İstanbul'da olsaydım keşke şuan.
(2,704 puan) tarafından
Sen neden toparlıyosun canm ozel esyanı kendın kaldır gerısını naklıye halledıyor bosuna yorma kendını
(580 puan) tarafından
Tabak çanak kırılacak eşyalar bir dünya, eşimin evde yatırdığı 30 küsür şişe yıllanmış şarabı var, eşimin atölyesi var, atölyesindeki makineleri söktü hepsini ama korumaya almaya vakti kalmadı onları da ben hallediyorum, küçük ebatlı çok parçam var onları da benim halletmem lazım, kıyafetler var 3 adet gömme gardrop dolusu, kışlık gıdalar kavanozlarda vs. var bir dünya. Bir de büyük parça bir kaç antika ürün var kırılabilen onları da iyice koruma altına alacağım. En önemlileri benim kitaplarım, kütüphanemdeki eşyalarımı çok düzgün kolilemem lazım.
(2,704 puan) tarafından
Canm bu saydıklarını hepsını naklıye halledıyor zaten desıgım gibi özel seyşerını kaldırman yeterlı onlar tek tek sarı yerleştirip koyuyolar yınede sen bılırsın tabı kolay gelsın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
12 cevap 543 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 396 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,779 puan) tarafından soruldu

408,081 soru

12,254,602 cevap

37,216 kullanıcı

...