0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar 6 gunluk bebegim var   

Gaz sancisi diye gttk hastaneye midesinin cok dolu oldugunu soylediler . 

Ne yaptiysam susmuyorr . 

Hastanede jel sktilar poposundsn tuvaletini yapti ama eve geldik halen aynii bas bas bagiriyor . Ne yapim blmyrm benmle ayni duruju yasayan varsa lutfen yardm etsn 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kizlar post yukari ciksin lutfen yardimci olun
-Reklam-
0 oy
(5,641 puan) tarafından
Mutfağa git dawlumbazı aç ve bekle. Bebiş aniden susacak. 40 günlük bebişle mutfakta yaşıyoruz biz 
tarafından
Onun yerine telefondan açsanız
(5,641 puan) tarafından
Telefondan da açtım bir süre sonra tekrar ağlamaya başlıyor neredeyse beyaz gürültü videoların hepsini denedim olmadı. Mutfakta susuyor esniyor uyuyor sonra beşiğe. Hatta dawlumbazın sesini kaydettim etkisi kısa sürüyor tabi bu benim bebekte böyle.
Kolik bebeklere en iyi gelen şey beyaz gürültü ve kundak(sıkı olmayacak şekilde).
tarafından
Aglamaktan duymuyorki hic bir sesi
0 oy
tarafından
Kuzum sen rezene iç sütünden alsın 

Gazını çıkarmak için YouTube de videolar var mide deki gaz için onlara bak çok geçmiş olsun bir de gaz ilacı vermedimi doktor bize tek metsil fayda ediyordu
tarafından
Jel skti
Birde damla yazdi o damladan kullanabilirmiyim  
Simdii jel sktigi icin kullanmayim diye dusundum
tarafından
Keşke sorsaydin canım eczaneye damlanın ismi ne
tarafından
Almadik ki kuzum damlayi yarin alcaz
0 oy
tarafından
Kizlar yardim edin yaa lutfen
0 oy
(272 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum bilgim yok post yukarı çıksın banyo da biraz oturt san illa suda 
tarafından
Gobegi dusmedi cnm daha
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Masaj yap minik hareketlerle yavaş yavaş bende çok lavman kullandım yavruma  sıcak tut karnını yani Allah yardım etsin küçük bebekle uğraşmak zor hele bide gazlı bebek 
tarafından
Of yapmadigim sey kalmadi yemin ederim ben cozemedimm  ya
(1,024 puan) tarafından
Kız bende şuan hamileyim iki ay kaldı doğuma dua ediyorum oğlum gibi olmasın oğlum beni hayattan bezdirmisti yemin ederim uyku yoktu hep lavman kaka yapamıyordu süt icmiyordu iştahsız yani değişikti inşallah bu böyle olmaz çok can sıkıcı gerçekten sabret
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Ahh çocuğumun gazlı günleri geldi aklıma biz arabaya binince susardi ama napsiysam da bu türkü olmuyordu

Gaz masajı yap birde üşümesin

Birde Dr bana çok emzirme demişti bilmiyorum ne kadar doğru ama ne kadar çok emzirirsen o kadar gazı olur dedi 
0 oy
(637 puan) tarafından
E bebekte civilde kiraz çekirdeği kemeri var ondan al gobusune bağla 
0 oy
(305 puan) tarafından
Benim oğlum da 27 günlük. Ben gün aşırı bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum bir de poposuna sürüyorum baya iyi geliyor. Kaynım doktor ona sorduk verebilir miyiz diye o da bebeklerine veriyormuş hiçbir sıkıntı olmaz dedi
(103 puan) tarafından
Zeytin yağını bebeyemi içiriyosunuz canim dogrumu anladım??
(305 puan) tarafından
Evet bebek içiyor bir çay kaşığı kadar. Eğer kaka yapmada sorun yaşıyorsa poposuna sürüyorum biraz oraya masaj yapıyorum rahatlıyor
0 oy
(56 puan) tarafından
Biogania gaz damlasi var onu ver bebeğe canim bide 2 saate 3 saate bir emzir kimyon çayı iç sade sıcak tut bebişi ve devamlı karnına masaj yap 
0 oy
(147 puan) tarafından
Aynısını 1 aylıkken yaşadık bebeğim kolikti. 

Karnı şişti kakasını yapmamisti lagma yaptılar sonra da bize doktor mamasina az zeytinyağı dök bir de karın masajı öğretti kabız olmadı bir daha ama gaz sancimiz 3 ay bitene kadar ne denediysek geçmedi. 

Onun çözümünü ben de bulamadım. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulyy2 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.
17 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Avokado (1,146 puan) tarafından soruldu

412,678 soru

12,424,569 cevap

45,408 kullanıcı

Kategoriler

...