0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,629 puan) tarafından
Sabah 10 da gider akşam 7 8 9 gibi gelir ne kahvaltıda falan olmaz akşam da bazen yer oda canı isterse çay içer filim izler yatar ewi otel gibi kullanıyor bisey diyince isim war ama yok kahvede takılıyor yalan söylüyor değişik insan oldu 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman bacım çok takma yoksa evin hergün huzursuz olur benim kocam öyle hafta sonları tatili var ama o dabahın 11 de çıkıyor evden kahvaltı yapıp sonra gece gelir kızdığım gün ben suçlu olurum o yüzden sıkma şimdi de ben kovuyorum evden git kahveye yok arkadaşlarınla buluş diye bu sefer kendisi gitmiyor ters tepeceksin bunları 
(1,629 puan) tarafından
İnsan rahatsız oluyor hayır gitsin kuzum ama üslup lu gitsin ama salayim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl geciniyorsunuz 
(1,629 puan) tarafından
Tüccar eşim kuzum biz yazın çalışıp kışın yatarız
tarafından
Anladım canım. Benim esimin de kendi işi sezonluk ama kışın da elimizdeki toplu parayı yemeyelim diye ise girip çalışıyor. Seninki de girsin ise kafan rahatlasin
0 oy
(111 puan) tarafından
Canimm benimkide öyleydi yazın kaçıp kaçıp giderdi. Gece çalışıyordu gece zaten evde yok sabahta defolir giderdi işim var diye . Ben aşırı kiskanirdim, kisitlardim hamileliğinde etkisi var tabii . Adam bu sefer daha çok delirirdi neler yaptım neler çektim sinir krizleri evde sehpaları bibloları kırmak . Aklına ne gelirse ama olmadı adam vazgeçmedi . Sonra saldım ipin ucunu baktım u dönüşü yaptı köye bile tek gitmek istemiyor düşün yani. Biz onlara gitme yapma dedikçe bir tarafları kalkıyor vallahi şal ipini gitsin . Bak söylüyorum en fazla bir aya kalmaz evden çıkmaz olur 
(111 puan) tarafından
O zaman önce dediğim taktiği uygula canım. Sürat asmadan tamam hayatım güle güle de. Bak aramaman çok güzel birşey . Ben eskiden bu hataya çok düştüm acayip arardım . Bide gece yattiginiz zaman böyle usul usul alttan alttan sana birşey diycem ama sinirlenmeden konuşalim de. İşte sana ihtiyacım oluyor özlüyorum bazen de. Hadi ben kendimi geçtim çocuklar seninle vakit geçirmek istiyor biliyorum bizim için çalışıp çabalıyorsun . Ama bir pazar pikniğe gidelim ailecek de. Çocuklardan vur canım . Özet olarak yerine göre umursamaz yerine göre onun sevgisine ilgisine aşık bir kadın olacaksin . Herşey dengede olacak. Bide erkekler para harcadığı kadınları severmiş yani sende masraf çıkart mesela bir parfüm bir ruj vs vs. Yada güzel bir gecelik . Maddi durumunuzu bilmedigim için küçük şeylerden örnek verdim . Ben acayip idare ettim yeri geldi tuzumun olmadığı günleri bilirim . Araba krediniz var diye. Sonuç eşim benden gizli kredi çekti borsada kaybetti . Şimdi acimiyorum . Ama yüzüne karşı asla sana acimiyorum demiyorum . Evin ihtiyaçları aşkım diyorum . Gerçekten diyorum erkekler idare eden kadını sevmiyor değer vermiyor . Ha ben har vur harman savur demiyorum asla . Ama azicikta olsa bedel ödesin senin için
(111 puan) tarafından
Bu arada Gürkan keçici canım mutlaka tavsiye ederim. Eminim işe yarayacaktır
(80 puan) tarafından
Yaa canimsin yaa ne güzel seyelr yazmissin nasıl mutlu oldum bunları okuyunca.allah razi olsun yuvana huzur mutluluk versin inşallah.mutttlaka ama muttlaka bakicam hatta hemen bakıyorum çok teşekkür ederim zaman ayırıp uzun uzadıya yazdigin için canim
(111 puan) tarafından
Rica ederim canımm. Ben çok zor zamanlar geçirdim kimse yanımda oadi en yakın arkadaşlarım dedigim insanlar telefonlarını açmadı . O yüzden elimden geldiği kadar yardci olabildiysem ne mutlu bana . Rabbim seninde Tuvana huzur mutluluk versin cocuklarinla birlikte inşallah ♥️ istediğin zaman özelden yazabilirsin bana her zaman yanındayım ♥️
(80 puan) tarafından
Allah razı olsun canim çok saol gerçekten..bende bu aralar biraz sıkıntı dayım çıkış yolu da bulamıyorum inşallah Allah taz zamanda darda olanlari feraha çıkarsın inşallah bende aileme anlatamıyorum binlere oldu bu sikintilar ikinciye yüzüm yok daha sorun anlatmaya cubkubonlari dinlemeyip geri geldim..hakkımızda hayırlısı mübarek olanı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 81 göst.
0 oy
5 cevap 584 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 233 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.

410,707 soru

12,357,660 cevap