0 oy
522 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,034 puan) tarafından
Kızlar ayın 23 de vajina dartla ameliyatı olacagim nelere dikkat etmeliyim nasıl bir süreç beni bekliyor ne zaman ayaklanirim sizler nasıl bir süreçten geçtiniz lütfen bilgisi olan yazabilirim mi

12 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu koni için Dr gökçen Erdoğan var bu konu da Bi çok bilgisi ve yazıları var mutlaka bak canim
(7,034 puan) tarafından
Instagram'da mi yoksa youtubede varmı
(4,292 puan) tarafından
İnstgram da var telegram grubu da var Google da yazsan çıkar
(7,034 puan) tarafından
Instagram'da bakım kuzum çok sağol ❤️❤️
(4,292 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ♥️
-Reklam-
0 oy
(10,742 puan) tarafından
Normal doğum mu yaptın ben 2 zor normal doğum yaptım 11 sene önce ve 9 sene önce sonradan düzeldi bazen çok zorlanıyorum bile anladın sen onu sen ne zaman zorum yapmıştın 
(7,034 puan) tarafından
3 doğum yaptım ustvuste canım başka rahatsızlıklarımda var yanı sıra onun için
(7,034 puan) tarafından
Doktor kontrolüne göre 2 ci derece sinirdagim
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Yokmu kimse kızlar 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn bi rahatszlığın yoktur umarım ❤️ postun yukarı çıksn canımcım
(7,034 puan) tarafından
Var kuzum malesef :⁠-⁠( bağırsaklarım mesanem ve rahimde sarkmalar oluşmuş ve doktor yanı sıra ücretsiz vajina daraltma operasyonunda yapacak
0 oy
(13,862 puan) tarafından
Post çıksın canım 
(7,034 puan) tarafından
Sağol balmm
0 oy
(6,841 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Bilemiyorum
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum ❤️
(6,841 puan) tarafından
Oldunmu ameliyat canim
(7,034 puan) tarafından
Yok kuzum ayın 23 de olcam
(6,841 puan) tarafından
Estetikte yaparlar mı acaba :D valla ne güzel keşke bende olsaydım. Tabi çocuklar büyüdükten sonra
0 oy
(8,394 puan) tarafından
Fiyatı ne kdr.ozeldemi yapicksn
(7,034 puan) tarafından
Suanlik devlete görünüyor ama beli olmaz özelde de araştıracak canım
(2,129 puan) tarafından
Çocuk emzirmek yasak bu amiliyattan sonra 1-2 gun halamdan biliyorum
(7,034 puan) tarafından
Emzirmiyorum kuzum
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım İnşallah sorunsuz geçer 

B3nde istiyorum ama maddi durum yok 

Hele 6 doğumdan sonra şart oldu 

Benim öksürürken kaçırma oluyor 
(7,034 puan) tarafından
Evet malesef :⁠'⁠(
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Utanarak soruyorum üst üste 3 normal doğum yapmışsın rahim bağırsak sarkmasına gaz sıkıntın var mı benim ikinci doğumundan sonra bağırsak sorunum oldu gaz sıkıntım var sürekli.. üst üstede dogurmadim 2 çocuğu aralarında 3 yıl 7 ay vardi
(7,034 puan) tarafından
Evet canim sürekli kabızlık ta çekiyorum ve bu yüzden diyet yapsma dahi kilo veremiyorum aslında ust üste ve zor doğumlar geçirdim canım. 2 ci bebeğimde ölümün eşiğine geldim
(10,128 puan) tarafından
Benimde ikinci çocukta şekerim çıktı sürekli diyet yapmama rağmen bebeğin şekerden dolayı şişti iri doğdu 3850 kilo acaba ondan mı bilmiyorum sürekli bağırsak sorunum var dogurdugumdan beri bıktım artık
(7,034 puan) tarafından
Ah kıyamam Canim benimde malesef benim de ilk oğlum 3 buçuk doğdu ikincisi 2 buçuk kilo doğdu en zoru oydu bebek küçüktü erken doğdu ama eve damarını patlatmisti ve içimi temizlememisti o yüzden doğumdan sonra bide kürtaj olmak zorunda kaldım 3 cu oğlum 3 buçuk doğdu
0 oy
(16,546 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bilgim yok 
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum watsaba bak
0 oy
(5,051 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bilğim yok post üstte çıksın
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(320 puan) tarafından
Bende iki doğum üst üste yaptım iki doğum arasında 10 ay var doğumdan önce doktorla konuştum doğum sırasında vajina daraltma yaptı benim ayriyeten doğum dikişlerim de vardı bide iki çocukla tektim kimse yoktu o yüzden çok zorlandım doğum yapalı iki buçuk ay oldu vajina daraldı ama hala gaz sorunu var oda galiba rahîm toparlanıyor diye oluyor özelde yaparsan eriyen dikiş yaparlar zaten 7-10 gün içinde dikişler eriyor ama dikkat etmen lazım enfeksiyon kapmasın 
(7,034 puan) tarafından
Özelde olmucam canım devlete olcam sağlık problemleri felan var öncelik onlar zaten
(320 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşaallah canm korkma korkulacak bisi değil ama ameliyattan sonra istirahat şart

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,152 göst.
19 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
9 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu

410,856 soru

12,363,539 cevap

41,766 kullanıcı

Kategoriler

...