+10 oy
1,349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,799 puan) tarafından
özetle anlatayım. benle evlenmeden önce evli çocuklu bi kadınla yıllarca aşk yaşamış . evliykende şüphe ediyordum ve yakaladım. uyuya kaldığı birgün telini aldım aynı kadınla usülsüz smsler uygunsuz resimler. ailesine dedim annesinin cevabı aynen bu oldu erkektir konuşur eder arkadaşlık eder bisey olmaz dedi. kanıtlarla beraber boşandım kendime bir düzen kurdum mutluyum . başlarda çok üzüldüm geri dönsemmi dedim yalan yok hemen unutamadım ama sonunda başardım  ailemin desteği ile .

26 Cevaplar

0 oy
(802 puan) tarafından
O evli ama çocuklu kadın şimdi varya nasıl dayak istiyor.kendi yuvasını yıllarca aldatmış hiç utanmamış 

Adam evlenmiş olduğu halde utanmadan devam etmiş .nasıl insanlar var 

Kendi yunava saygın yok başkasının kine olsun ama yok...

O adamda ulan yani evlisin yüzleride kızarmıyo

Yazıklar olsun bir yuva yıkıldı.
(3,799 puan) tarafından
kiz ne utanma arlanmasi kadin resmen arsizin biri boyu kadar ergen cocuklari var insan kendinden utanmiyosa Allahtan korkar
(802 puan) tarafından
Ay içim ttredi tevbeler olsun Allah başa vermesın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bayılıyorum güçlü ve kararlı kadınlara ❤️
(3,799 puan) tarafından
herkes kendine yakisani yapar. ben oyle bir durumun ortasinda olsaydim onlar kadar suclu hissedecektim kendimi
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Çok tebrik ederim sizi. İnşallah nafakasıni da tazminatını da sonuna kadar çatır çatır almissinizdir. Çok normalse herkes alsın 2ser 3er tane. O kaynana gibi cahil kadınların yetiştirdiği erkekten de ne beklenir ki. Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah. Eski koca olacak pislik ve ailesi ne hallerde peki şimdi?
(3,799 puan) tarafından
cocuklarim bende hepsini aldim. onlar simdi binpisman lar ama hala ogullarini savunuyolar. cok sukur simdi iyiyim her mutluyum
0 oy
(20,355 puan) tarafından
Çok şükür kendini hem ondan hem böyle bir durumun içinde kalmaktan kurtrmissin. Allah bundan sonra daha güzel günler göstersin inşallah 
(3,799 puan) tarafından
amin cok sagol
0 oy
(105 puan) tarafından
Sana bir tavsiye egerki calismayi dusunuyorsan sakin is yerine bosandigini soyleme. Hic ewlenmedimbekarim de ben o hatayi ilk is yerimde hep pis gozle baktilar bende cikmak zorunda kaliyordum korkuyordum daha 21 yasinda yani ama cok mutlu olucaksin emin ol baslarda cok zor ama sonrasi mük. Asko :) ❤️
(3,799 puan) tarafından
calistim bir muddet gene calismayi dusunuyorum. ayrilan bosanan cok kadin varki oyle
(105 puan) tarafından
Bana hep pisleri denk geldi asko walla
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Kadının kocasına da atsaydin o smsleri ne şıllık kadınlar var kadın demeye ile utanıyorum 
(3,799 puan) tarafından
kadinin kocasini  tanimiyorum . kadina ulastim  arkadaslik ediyoruz dedi daha sonra numarasini degistirdi eminimki o pislik adam eski esim ( esim demeye bile utaniyorum) o demistir kadina degistir diye bilddigin cete isbirlik halindelerdi .

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 786 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,466 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 402 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Oldu o zaman (4,070 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 704 göst.