0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

deminki postun kapandigina göre yine açarım ehhehe usenmem 

Napiyosunuz bakalım :D beybi feyssslerrrrrr 

Minik kaslı erkeğim uyuyodu uyandı şimdi ☺️❤️☺️❤️

12 Cevaplar

0 oy
(18,180 puan) tarafından

Dur  bende bi kahve alıp geliyorum :D

tarafından
Hsshhs hadi al gell all içelim karşılıklılık☺️☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından

image

disarda kahve sigara içiyorum
tarafından
Ooo afiyet bal olsun ☺️❤️ kahve için dedim hxhdhd
(879 puan) tarafından
Saol canim anladım :D
0 oy
(14,218 puan) tarafından

Ben pis işlerle uğraşıyorum (tuvalet iletisimi) :devil:

(14,218 puan) tarafından
Kakayi genelde anlıyorsun canım ikiniyor duraksiyor ayaklarını kaldırıyor hemen yere yatırıp bezini çıkarıp oturtuyorum lazimliga hiç yadirgamadi ona oyun gibi geliyor etrafını seyrediyor hatta kaka yaptı ikra pırt yaptı diyorum ağzıyla afedersin osuruk sesi yaparız ya onu yapmayı öğrendi öyle yapıyor çiş için de her fırsatta tutuyorum canım kolay adapte olur mutlu da oluyorlar
(9 puan) tarafından
Bez de bağlıyorsunuz değil mi birde gece napiyorsunuz
Bende alayım bu hafta başlasam mı bilemedim huysuz kızınız dış çıkardı mı
(14,218 puan) tarafından
Gece ellemiyorum canim tabi bez bağlıyorum niyetim bezi biraktirmak değil ama alışınca zamanla kendisi ister diye düşünüyorum
Dis henüz cikarmadi kabarmış ama bekliyoruz bakalım siz gene de deneyin belki iyi gelir canım kızım bez baglatmak istemiyor lazimliga yapinca
(9 puan) tarafından
Bizimki de bezden rahatsız istemiyor inşallah kolaylıkla alisirlar tuvalete
(14,218 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Bebiş sallym serfeeemmm afyt olsn canm ❤️☺️ 
tarafından
Sağ ol melikemmm☺️❤️ kolay gelsin sana da .bebiş uyur inşallah hemencik
(2,922 puan) tarafından
Pusette uyuyor sdce ya sorma yatmayı hiç sevmiyor hep dik durmak istiyor
0 oy
(610 puan) tarafından
Kızçem grip olmuş onunla ilgileniyorum daha kahve faslına gecemedim :) afiyet olsun 
tarafından
Geçmiş olsun kuzu ☺️❤️ıhlamur içir bolca
0 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun serifeemm bizde hastahaneden geldik şimdi eşimin emar sonuçlarını doktora gösterecektik oda yokmuş yarına kaldı duanda unutma cicegimm ❤️❤️❤️ ❤️
tarafından
Canimmm zehram neyi var eniştenin belli mi ? ☺️❤️ Ederim tabiii
tarafından
Aşkom eşim bundan 6 sene önce beyin tümörunden ameliyat olmuştu bu ameliyattan sonra eşimde baş ağrısı kaldı son bir kaç aydır agrilar sıklaştı oda her ihtimale karşı doktora gitti işte beyin emari çekildi bugün sonuçları alıp doktora çıktık  doktor yokmuş yarın tekrar gideceğiz eşimi ameliyat eden doktorda İzmir'de sonuçları onada göndereceğiz işte bakalım canım insallh tümör tekrar etmemiştir :(
tarafından
Zehram Allah'ım acil şifalar versin canım benim
tarafından
Amin Aysum Allah razı olsun canımmm ❤️
0 oy
tarafından
Oo Şerife hanım afiyet olsun ❤️☺️

Ben de biraz önce çok değerli arkadaşımla konuştum dhxjdjxjx bebişi emziriyorum dhjddjjdjdjj
tarafından
Hshshsh ayyy canım benim sensin değerli ehehhe :D ☺️❤️ kısa kesmek zorunda kaldık devami şarjım dolunca hehe
0 oy
tarafından
Afiyet olsun şerifemm bende ev bakınıyordum sıkıldım buraya girdim bir yanda bebe emziriyorum snsjsjjs 
tarafından
Kolay gelsin ev niye atıyorsun kuzu ? ☺️❤️
tarafından
Kaynanayla yaşıyorum ayrı eve cikacaz ev bakiniyoruz inşallah en kısa zamanda bulurumda bu cehennemden kurtulurum dua et şerifem❤️❤️
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Valla sabah hamur yoğurdum katmer yaptım kaynanamla yufka açtık falan şimdi bitti işim eve bakamadım sağolsun çocuklar birşeyler yapmış şimdi oturcam bende Bi kahveyi hakkettim galiba
tarafından
Ay kuzu ellerine sağlık ☺️❤️ katmer çok severim.ic iç iyi gelir
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Hastanelerdeyiz günlerdir :(
tarafından
Ayyy noldu hayrolaa
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Ooo afiyet olsun şerifemm bende adayı sallıyorum inşallah uyursa çamaşır katlıcam eve süpürge tutucam daha yemek yapicam :D
tarafından
Kolay gelsinm canimin icisiiiii❤️☺️❤️☺️ ay hadi uyusun insallaj
0 oy
(4,484 puan) tarafından

Bende oğlumu uyutmaya çalışıyorum emerek uyumaya alıştı bende sallamayı deniyorum 

image

tarafından
Sallamaya bulaşma kuzu çok pişman olursun.emerek uyumaya alışsın ❤️sonra yan yana yatarak uyursunuz emerek anında dalar ☺️❤️ bizimki bı yasinsa hiç sallamadim şükür yanıma yatiriyorum 10 dk da daliyo en fazla yarım saat ve güzel uyuyo
(4,484 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum canım ama kusmaya başlıyor çok emince gazını da çıkarıyorum yine kusuyor öyle daha çok zarar veriyorum gibi
tarafından
Bizimki de kustu çok kuzu 4 ay nerdeyse ama sonra çok şükür geçti ve şimdi o kadar rahat ki uyutmak .sallamaya alıştırmak kabus bence ya
(4,484 puan) tarafından
Zaten uyumuyor canım sallayınca o kadar sallanır ana kucağı aldık hiç birini istemiyor  mecbur emerek uyuyor bende yanımda yatırıyorum kendi yatağında da yatmak istemiyor

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 498 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 319 göst.
+1 oy
10 cevap 448 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,153 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 997 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu