0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar penye şal kullanan var mı sizce nasıl diğerlerine göre yapmak kolay mı aldığınız bir site felan var mı nerden alıyorsunuz 

10 Cevaplar

+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Herkese yakışmıyor yapışıyor yüzüne ve heryer uymuyor mesela Medine iğepi şifon kumaş olan şallar günlük de olur Bi yere giderken de olur ama penye her zaman kullanılmıyor
(10,836 puan) tarafından
Dimi bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(15,866 puan) tarafından
Yapmak daha kolay ve kafanda uzun zaman dursa bile bozulmuyor. Bence çok rahat. Ben internetten almadim hiç. 
0 oy
(10,836 puan) tarafından
Ben hiç sevmiyorum pente şallari Suriyelilerin benziyom sanki takanlara gıcık oluyorum ne biliyim
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Benim yüzüme gitmiyor ya 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kullanması daha kolay şekil alması da öyle bağlama tipine göre suriyeliye de benzeyebilirsin cool takılan Z kuşağına da :) şimdi gençler hep üstüne şapka toka bandana vs takip penye şal kullanıyor. Ben de kapanmayı dusunuyorum aldim  5 6 tane internetten 3 tanesi 100₺ idi.
(886 puan) tarafından
Güzel mi hangi siteden aldin
(3,148 puan) tarafından
Dolap uygulamasında bonelife diye bı satıcı var butik sıfır ürünleri. Ordan aldım beğendim güzeldi. Bide samiraesarp.com var orası da güzel hemde uygunlar
0 oy
tarafından
Bende ilkez aldım yakıştı şal takmam pek eşarp takarım ama trendyolda aldım yeni tanesi 55 tl
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Çok yapışıyo ya. Kafam kabak gibi duruyo sanki. Ben sevmiyorum. Ben pamuklu şal kullanıyorum günlük. 
0 oy
(10,493 puan) tarafından
Yüze yapışıyor diye sevmiyorum ama çok rahat. Aselesra var Instagram'da oradan sipariş vericem onun penye şalları yüze yapişmiyo
(886 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından

Ay çok rahat sanki kafanda bi şey yok:D bozulmuyor kaymıyor yapışıyor biraz ama peçete koyabilirsin yapışmaması için 

0 oy
tarafından
Bence hos durmuyor. Ha yağlı inek yalamis gibi saç ha yapismis sekilsiz duran penye sal . 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 236 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 413 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.
10 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu

411,764 soru

12,395,562 cevap

44,140 kullanıcı

Kategoriler

...