0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (565 puan) tarafından
Havalar soğumuş giydirdiğim an çıkartıyor benimkilerinide sürekli çekiyor çıkartamağındq qğliyor ne yapmaliyim

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben külotlu çorap gidiyorum onu da çeke çeke sündürdü
-Reklam-
0 oy
(794 puan) tarafından
Külotlu çorap giydirip eşormanını giydir canım bi süre snra unutuyolar çıkarmayı 
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Instada gordum kadin koli bandiyla bantlıyordu. Kilotlu corap yada corapli pijamalar var canim onlardan al. Ben baska çözüm bulamadım 
0 oy
tarafından

22 aylık kızım hala çıkarıyo bende bot gbi olan panduflardan aldm onu giydirince çıkaramıyo :)

(565 puan) tarafından
Dimi ya en iyisi onlardan almak
tarafından
Altımdqki kombi yakmıyo yerler soğuk canm ben geçen kışta altı kaydırmaz bot gbi olan çoraplardan giydirmiştim bu snee büyüdü artk yürüyoda çözümü bot olan panduflarda buldm valla hem ayakları sıcacık hemde çoraplarını çıkarıp yerlere basmıyo çok şükür
(565 puan) tarafından
Tamam canim teşekür ederim
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Kilotlu çorap giydir eksik canım benimkilerde öyle tapiyordu şuan kilit çoraplı giydiryorum üzerinde çorap giydiryorum çorap ciksada külot çorabı ayağında kalıyor hem onun istediği oluyir hem benim :⁠-⁠D
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle o çıkarı ben giydiryorun 
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Kilotlu çorap canım başka çare yok onuda çıkarmaya çalışır ama yapacak bişey yok benim oğlumda öyleydi sıcağı hiç sevmiyorlar
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Külotlu çorap giydir ben öyle yapiyom
0 oy
tarafından
Canım pijamasına çoraplarını dik çok güzel oluyor fark etmez bile
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Çorabı taytına dik cnm 
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Külotlu çorap giydirip üstüne de pandufunu giydiriyorum o zaman çıkarmıyor
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Ben kilotluçorap giydirdim çıkardığı için onu bile çekiyor 
0 oy
(18,160 puan) tarafından

Aaa bak sen bende başlığı görünce sen de esinde giyin oda size bakar giyer dicektim ama seninkinde cikariyomusss:Dbak sen paşaya ☺️❤️

(565 puan) tarafından
Kız vallah çoraplarını çıkarınca öyle zorlaniyor bir bakıyorum terlemiş hemde ağliyor. Çıkartıyor geliyor venimkilerinide çekiyor.
0 oy
(616 puan) tarafından
Ay Allah'ım bende aynı durumdayim.ataklari sanki buzluktan çıkmış gibi buz gibi oluyor.naptiysam olmuyor külotlu çorap giydiriyor arada inada çok ağlıyor çıkaramıyor dye.bu aralar bezini pijamasini hepsini çıkartıp atıyor 
0 oy
(844 puan) tarafından
Seninki sadece çorap cikartiyormus benm kızım 22 aylık çorap eşofman kazak ne varsa çıkartıyor .anca eve amcası feln gelince ayıp diyoruz öyle giyiyor
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Kızım giymez çorap saldım artık 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
LCW ve e bebekte çoraplı pijamalar var. Kumaşları da çok güzel yumuşacık ve pamuklu. Çorap da bildiğin çorap. Biz çok rahat ettik. Bı bakın isterseniz
(565 puan) tarafından
E bebek mağazası bana yakın ordan alırım

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 596 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
30 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 631 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Busraaras1409 (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 472 göst.
30 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aleynamira (451 puan) tarafından soruldu

412,043 soru

12,403,938 cevap

44,546 kullanıcı

Kategoriler

...