0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evi olanlara cikarmi yalnis anlamayın lütfen evi olsada insan bu pahalilikta tek çalışanla gerçekten geçim saglayamiyor maaşlar malum markete girsen çocuğun bezi deterjanlar zaten bin lirayı geçiyor gıdayı bile söylemiyorum öyle kalabalık bir ailede değiliz çekirdek aileyiz üstüme başıma zaten birşey alamıyorum ev aldık ama yemedik içmedim aldık çocuk yoktu bezi yoktu onda bunda oturup yedim kahvaltı yapmadığım bunlar oldu 1 sene kombim yoktu çok zor durumlar yaşadım eşim eve ekmek getiremedi kimse kolaylıkla sahip olmuyor iyikide almışım şimdi o zor günleri yasamasaydik belki sahada zor durumdaydik Allah biliyor ama yinede geçim zor aileden miiras kalmadı başkaları ailelerinin verdiği evde oturuyor durumları iyi desteği var sırf ev onların üzerine değil diye yardım alıyor gerçekten adalet değil bu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
......................
-Reklam-
0 oy
tarafından
İhtiyacı olana vermezler verseler çay kaşığı ile veriyolar sonra kepçe ile alıyorlar ama 2 ev bı araba vs olanlar alıp çatır çatır yiyor parayı inşallah çıkar cnm
0 oy
(3,141 puan) tarafından
3 kere yaptm 3 üde ret yedi üstümüzde hiç bişi yok hersene böyle allah yanlarına bırakmasın 
0 oy
tarafından
Canım eve bakmıyolar gelir durumuna göre bakıyolar
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Olurmu ya evi olan evin duvarlarını kemirsin neden yardima yaziliyorsun;))) Saka bir yana tek calisan ise evde 3 kisiden fazla iseniz yazılın çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 267 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 329 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu

411,332 soru

12,382,105 cevap

43,287 kullanıcı

Kategoriler