Kızlar ozlemissinizdir beni ,
lütfen sonuna kadr okuy suzaman zarfi iicnde okadar çok yorgun olup hasta oldum ki geçen hafta akşam nobetindeydim çocuklari al anneme bırak ,ordan koştur koştur ise git geçen hafta anam ağladı derler ya öyleydi gerçekten ..çok youruucydu 3te nöbete gidiyordum 2 çocuk evden çıkması çok zor birini kreşe birini anneme birakiyordm saat 2.5 oluyordu yemin ederm çok yoruldum böyle anneme gel diyorum gelmiyor şuan okullar tatil hasta halimle zar zor geldim Çinli kadın gelmiyor ,çünkü benim eve halilarima takar evin düzenine takar yetmedi eşime takar ve i tahrik eder gelmesini iştemiyorm ama ben böyle çok zorlanyrm akşam soğuğunda anneme çocuk getiriyorum bu hafta da sabahciyim 3te cikicam işyerinde belim çok kötü ağrıdı küçük kızımı anneme getir götür taşımaktan kolum şişti içinde beze oluştu ovalaya bı hal oldum sonra dün akşam bir üşüme ishal kusma sabahına enfeksiyon geçirdim hastayken annem hala üzdü neymiş çocukları bı kez ben almaya gitmistim bırak getir götür kocana de tabi hasta olursun annesi gibi canı kıymetli diyor bende hakka girme ben akşam nobetindeyken kocammi vardı senin yüzünden bı gelivermedn bana canım çıktı sana getir götür dedm bana aciyo numaraları yapma kocamla kafayı bozdugun burdan belli dedim haksızsin dedm ..bana diyor ki aldığın bastırma,peynir bunları kakma bide telefon aliverdibiz kakma diyo senin çocuklarında sana yapsın diyo deli yemin ederim doğru ben çok kötü evladım sana para yağdırıyom bir sürü hediyeler alıyorum marketi evine yigiyorum istemedgimiz halde bahçeye yardıma gönderiyorum kocamı , sen arıyorsun bir sürü tavır naz yapıyon onları cekiyoz arabayla gezdiriyorz dedm benim evlatlarimda yapsın bana böyle dedm ecet dedim ..ban abir msj abuk subuk kıyafet alirsn dönersin tabi paristen mi giyiniyon iki bebeb var senin tarz olacak ne giyiyon sen bana herkes çok güzel giyiniyor kiizn mi diyor ? Yok anne wlla normal deglsin kizlarimin vaktinden çalıyorsun ses yollama gelmeyecem sana dedm sonuç ne malesef geldim anneme çünkü yarın nöbet var sabah hastayim iye yemin ederm syadim on kez rapor al dedi on kez msj da bıktırdı ..ben de laf soz okur diye almak iştemym rapor almak biraz daha iyi gibiym ..ha bide babama sinirlenmiş benden çıkarttyor adam 60 yaşına girdi çalışmak istemiyor emekli oldu garsonluk yapıyor gece ,annem evi degstrip tatidalats sokma derdinde TV aldı buzdolabı aldı babamda çok borç var diye kafayı yiyormuş annem in de benden para ummasi aşikar maaş yatmadı mi diyo kredi kartını Verde borcunu ve kendi borcumu odeym dio bu ay odemem çok dur diyorum sürat aşıyor kendide 2 3 yere borlcymus bikere verdim kredi kartını hergun bsey cektrdi ne zorlukla çalışıyorum bebelrime bakıyor diye sömürme derdinde eşimde öyle dio...işyerinde bel ağrısından duramadim karın ağrısıyla smdide idrarında n kan geliyor