0 oy
197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizlar hamileyim şekerden şüpheleniyorum acilde kan ve idrara bakarlarmi 

4 Cevaplar

0 oy
(5,383 puan) tarafından
Hayır acilde hamilelik için bakmazlar. Kendi doktoruna gidip şeker yüklemesi yaptırman lazım
tarafından
2 aylik.hamileyken herseyime baktilar sonra idrar enfeksyonu oldum 2 kez ilac kullandim şuan yine vaemi enfeksyon bilmiyorum onada baktirim
(5,383 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonun olsa anlarsın zaten. Kasık ağrısı idrar yaparken yanma gibi şikayetlerin olur. 2 aylıkken şekerine detaylı bakıldıysa ve yok dendiyse sonradan şeker olmaz zaten. Yine de içim rahat etsin diyorsan acile git baksınlar
tarafından
yanma falan yok sadece sık cikiyorum oda artik 36. haftama girecegim yani insalalh bsieyim yoktur ve arada ellerim şişiyor ama engel olmuyor gunluk hayatima her işimi halledebiliyorum sukur
(5,383 puan) tarafından
Bence sen şu an evham yapıyorsun :) sık idrara çıkman normal çünkü bebek artık aşağı doğru baskı yapıyor. Elin ayağın da şişer çünkü hamilesin ve ödemin var :) dert etme kendine. Bir anormallik olsa zaten anlarsın merak etme
tarafından
haklisiniz cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evet ben her acile gittiğimde bakıyorlar kanada idrarada

tarafından
ne demeliyim peki sizce dogumumada bisey kalmadi acil.bakitmam.lazim ona gore onlemimi alirim
tarafından
Sorman lazım açık açık kandan şekere bakiyormusunuz diye ben hiç baktirmadigim için fazla bilgim yok
tarafından
sabah 8 civari gideyim.o zaman ilk kadin doguma ugrarim sira bulabilirsem oraya giderim
0 oy
tarafından
vallahi bence keyiflerine bağlı ya.ben artık buna inanıyorum.canlari isterse kalkıp gelip ilgileniyorlar istemezse git randevu al biz bakamıyoruz diyip yolluyorlar.
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Ben bi kere gittim. Doktor istedi kan idrar örneği. Bi kere yine gitmiştim başka bir doktor nöbetçiydi yalandan muayene etti açıklama bişi de yapmadı ebe gönderdi. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 428 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 939 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam34 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 306 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 375 göst.