+1 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ti yapanlar nasıl gidiyor ybb kullanan var mı ? ☺️❤️

11 Cevaplar

0 oy
(2,298 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benim kızımda 2au sonra 2 yaşında olacak kendisi alıştı tuvalte gerçekten çok rahat bez derdi olmuyor  .gunde bir bez kullanırım..
-Reklam-
0 oy
(12,997 puan) tarafından

Ne diyon kiz tuvalet egitimimi :D

tarafından
Yok gii bu baska :D iletişim bu
(12,997 puan) tarafından
Hee ben bilemedim o zaman :D bizde yeni birsktik bezi
0 oy
tarafından

Bez kullanmiyorsunuz değil mi şerife

Ben uğraşamam onunla ya:D
tarafından
Çok kolay valla :D tuvalete yaptırıyorum kakasını  miss gibi siliyorum kuzu ☺️ asıl bu kolay valla coook rahatım .Ve çok mutlu oluyo yaparken .Bez biraktirirken çekilen zorluklara dayanamam ben :D tutcak günlerce WC den korkacak falan kakayi ağlaya ağlaya yapcak .Ay Allah'ım korusun. ❤️☺️
Mis gibi alisiyo şimdiden ben memnunum heheh
tarafından
Hiç mi bez almıyorsun peki gece bile de mi
tarafından
Kuzu gece bebekler kaka yapmiyo bunda bez bagliyorsun gece kaka yapmiyolar zaten uyanır uyanmaz sabah tutuyodum güzel bı kaka yapiyo ☺️❤️ bu sayede bebek tuvaletle haşır neşir oluyo bı sure sonra bezi hiç istemiyo.tuvalet eğitimi zamanında da kendi yapmaya alisiyo ☺️ yani hiç korkma falan olmuyo aksine tuvalete yapiyolar hep
(6,437 puan) tarafından
Ee mesela zor değil mi ne bileyim tek bebeğin mi var ev yemek bide bu şekilde gün içinde altı açık nasıl takip ediyorsun bide kaç aylık
tarafından
Kuzu altı açık değil ki ☺️ bebiş kakası geldiğinde sinirleniyo normal Bez var ve tutuyorum tuvalete yapiyo .Cisi de her an takip edemiyorum arada tutuyorum denk geliyo ve guluyo WC ye yapinca
0 oy
tarafından
Şerifem sana bişey sormam lazim benim ❤️☺️
tarafından
Sor canikomm☺️❤️
tarafından
Yazıyorum ❤️
0 oy
tarafından
Arkadaşım kullaniyor çok memnun. 9 aylık oldu kizi ama bende çok arastirmistim ilk kızımda.  Eğer sadece dışarıda takiliyorsa evet mantıklı ama hem iletişim yapıyoruz diyip hemde sürekli ybb takıyorlar onlarla da herkes ugrasamaz . Tamam kendi çocuğumuz mis gelir ama b.kuyla o kadar da iç içe olmamak lazım.

Sizin nasıl gidiyor devamlı mi kullanıyorsunuz onları 
tarafından
Kuzu zaten kakayi yakaliyosun onu yakalamak kolay ☺️ cisi yakalamamız çok mümkün olmadığı için yani her çiş yapisinda yakalamak çok zor o yüzden de hedefimiz kakayi yakalamak .Bir süre sonra zaten çiş geldiğinde de soyliycekler .Yani beden diliyle ya da seslerle ☺️ ybb takmaktaki amaç da o zaten cisi ona yapıyor ve ciddi hapsedip kuru bırakmadığı için bebek bı sure sonra rahatsız olup çiş gelince de tepki veriyor.

Şu piyasadaki bezler cisi hapsediyor ve kuru kalıyor bebek hissetmiyor çişli çişli duruyor .

Ama ybb de iç bezi ıslak kalıyor ve bebek rahatsız oluyor ☺️❤️ amaç çişini altına yaptırmaktan rahatsız olmasını saglayip tuvalete ve lazimliga yakınlık kurmak ❤️ bizimki WC de korkmuyor tutuyorum patır patır kakasini yapıyor .ama 2 yaş sonrası eğitim olarak başlarsam korkup psikolojik kabiz oluyor bebekler .
tarafından
Anladım canım evet ya ama dün beraberdik akşama kadar durdu bebis öyle:)))) güzel ama dediğim gibi bende çok araştırdım ve kızım altını açmadan yapmıyordu kaynanam tuvalete tutuver demişti ama ben korkmuştum ilk bebegimdi kırılacak sanıyordum zaten :)
Ben 26. Ayda verdim egitimi Allah yüzüme baktı 2 günde öğrendi çok şükür ama görüyorum bende herkes benim kadar şanslı olmuyor
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Nasıl oluyor kanka bu iş?
tarafından
Kankacim bebisleri 18 aydan önce lazimliga ya da tuvallete tutuyoruz .Bez bırakma gibi değil ama tuvaletten korkmasinlar ve rahat yapsınlar aynı zamanda pişik olmasinlar diye ❤️ bir de gaz rahat cikiyo böyle
0 oy
(13,957 puan) tarafından

Ybb ne kız ek gıdaya geçince osururken kaçıyor yakalayabilirsem tutuyorum  :)

tarafından
Hahahahahah :D ya çok tatlısın .Yıkanabilir bebek bezi ybb
(13,957 puan) tarafından
Doğru ben istedim de eşim gerek duymadı ama lazimlik kullanıyorum  :)
0 oy
(2,864 puan) tarafından
*** geldi mi diyom evet diyo gidiyoz ya da kakasi gelince anne sıçtım diyo hemen gidip yapyoz biz tas firin erkegiyiz şerife ybb falan anlamayiz
tarafından
Hehehe taş fırın erkekleri sıçtım der çünkü sjdhhd
(2,864 puan) tarafından
Tabiki tabiki büyüyünce de emaneti tuvalete bıraktım demeyi ogretcem jdkebdksj
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Başlığı görünce direk aklima sen geldin :)) ben yapamadım valla bu saatten sonra da zor 
(3,505 puan) tarafından
Denicem ama nasıl yapicam ki kuzum sürekli aynı saatte yapmiyo bı de yapınca kizariyo kendini belli ediyo o esnada evde ses cikarmiyoruz çünkü biri konuşunca yarıda kesiyo hemen ben şimdi o baayinca götürsem yapmazsa falan bilemedim ama inşallah bı denicem bakalım ya bı şey kaybetmem sonuçta
tarafından
Kuzu beze yapmak istemiyo çünkü bence sen en iyisi tuvalete tut ☺️
(3,505 puan) tarafından
Aaa hiç böyle düşünmemiştim kız dur deniyim ben o zaman :))
tarafından
Evet rahatsız oluyo kendisi de ☺️❤️ altını kirletmeme iç gudusu .Kakası gelince oyunla tut kucağında ☺️❤️ sen tut ama ti pozisyonunda .Yapınca öpücük kondur yanagina
(3,505 puan) tarafından
Tamam canım benim çok sağol yapicam ❤️❤️
0 oy
(794 puan) tarafından
Bende başlayacağım ama gözüm korkuyo valla kaka diye söylüyo ama bezine yapıyo lazımlığada oturmuyo çişte hiç bi belirti yok bezin bitmesinede az kaldı :/
tarafından
Kaç aylık kuzu iletişim 18 aya kadar yapiliyo
(794 puan) tarafından
O zaman biz çok büyüğüz bunun için 29 aylığız :(
0 oy
tarafından
Serifem bizde 9 ayligiz arada götürüyorum tuvalete çok severek yapıyor sjajsjjs aşırı hoşuna gidiyor bu yazın inşallah tuvalete tam alistircam sanada kolay gelsin:*
tarafından
Saf ol feyzosummm☺️❤️ inşallah erkenden hayırlısıyla hallederiz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 450 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
9 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,897 puan) tarafından soruldu