0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından
Öncelikle kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin inşallah  . Maddi olarak sıkıntım bazen bişeyler görüp alamıyorum giysi olarak bazen yiyecek olarak durum kısıtlı çocuklar masrafı var yani çoktandır böyle durum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bazen bazı şeylere uzak tan bakmak zoruma gidiyor işde 

11 Cevaplar

+1 oy
(15,668 puan) tarafından
Maddi sıkıntilar belki bi şekilde geçerde manevi sıkıntilar geçmiyor. Geçse bile izi hep kalacak. 
(13,629 puan) tarafından
Cok doğru canim çocukluğumda evimize hacze geldiler hepsi geçti ama unutulmadı
(267 puan) tarafından
Çok doğru manevi sıkıntılarımız çok vardı 8nlar geçti işde maddiyat da olmasa yaşayamaz dk herhalde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke tek derdim bu olsaydı bacım öyle dertler varki;((
(267 puan) tarafından
Doğrudur tabiki Rabbim herkesin her sıkıntı da olanın yardımcısı olsun ama işde napm hamileyken bile canımın çektiği şeyi yiyemedim afedersin şiştim bildiğin
0 oy
(1,404 puan) tarafından
gerçekten her gördüğünü alan yiyen var mıdır? sanmıyorum. hersey ateş pahasi ki durumu iyi olan bile yok. suan
(267 puan) tarafından
Aynen öyle çocuklarımo mesela istediğini alamıyorum sağılsunalr başkasının verdiklerini giydiriyom
0 oy
(869 puan) tarafından
Herkesin sıkıntısı kendine zor çocuklu isen maddi sıkıntı gerçekten çok zor ama birde insanlar ile imtihan olmak var kaynana görümce gibi benim kaynana herşey kontrolüm altında olsun ister adım atsak ona söylenecek daha neler neler ailem ile inatlaşır görümce benim çocuğum üstünden bana nispet yapar öyle daraldım ki 
(267 puan) tarafından
Evet ben çocuklarıma bişey alamıyorum sağolsnlar verenler oluyor kıyafet giydiriyom benm de eltilerrim olmayan şeylerimi kıskanıyorlar zoruma gidiyor ben kimseye karışmam mesela kendi yapımız da kavruluruz
(869 puan) tarafından
Dünya iyi kalpliler için gerçekten cehennem bende öyleyim kıskançlık bilmem inatlaşma bilmem ama herkes benimle uğraşıyor
(267 puan) tarafından
Bende öyle vallahi bilmiyorum sebebini
0 oy
(7,137 puan) tarafından
allah yardimciniz olsun benimde manevi huzurum yok evimde huzur yok luyfen banada dua edermisin
(267 puan) tarafından
Rabbim yanınızda olsun inşallah bu sıkıntılardan kurtarır
0 oy
tarafından
Hangimiz her istediğimizi alıyoruz ki canım önce sağlık olsun dünya malı için üzülme 
(267 puan) tarafından
Aynen gülüm işde
0 oy
(17,923 puan) tarafından
Haklısın canım valla bazen böyle diyince amaan daha büyük dertler var deniyor ama tabikide öyle ama insani maddiyatta çok yıpratıyor seni çok iyi anlıyorum Rabbim sıkıntılarımızı gidersin insAllah ☺️
(267 puan) tarafından
Amin inşallah gülüm
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Tek dert maddi sıkıntı olsun. Valla gönül kırgınlığı manevi yokluklar dah beter. Çoğumuz bakıp alamıyoruz emin ol
(267 puan) tarafından
İnşallah zor günler geçer herkesin
0 oy
(6,335 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun canim tez zamanda eli iz bollassin insAllah
(267 puan) tarafından
Amin hepimizin bütün ihtiyaç sahiplerine inşallah
0 oy
tarafından
Para bugün gelir yarın gider. Allah saglikla huzurla imtihan etmesin. 
(267 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Aman huzurun varmi boş ver benim dolabim kıyafet ayakabi dolu ama giyecek yer yok küçük şehirde yaşıyorum hepsi dolapta çürüyor boş boşuna 
(267 puan) tarafından
Haklısın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meral ocakdan (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Vusale26 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Semrak (12 puan) tarafından soruldu