0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar bimden hamburger ekmeği, hamburger köftesi cheddar peynir alsam kaça mal olur fiyatları bilen varmı 

8 Cevaplar

0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ekmeği burda 3lü özel ekmek var. Her yerde var mı bilmiyorum o çok güzel. Ama hamburger köftesi hiç güzel değil alma bence. Evde kendin kıymayı tek tuz ve karabiberle köfte gibi yap kızart daha güzel. Kavanoz kapağının içinde şekil verip yapıyorum hatta ben. Şekli de düzgün oluyo. 
(122 puan) tarafından
Uğraşmak istemiyorum canım o kadar uğraşıp yorulucagima vazgeçerim yapmaktan :)
-Reklam-
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Fiyatını bilmiyorum ama ablam çocuklara yapmıştı ben hiç mi hiç sevmedim ya ekmeği de kendim yapıyorum köfteyi de daha lezzetli oluyor 
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Tavukla kendin yap köftesini harika oluyor 
(2,922 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor
(7,454 puan) tarafından
Tavuk göğsunu robottan çek 1 haslanmis patates köri galeta unu sarimsak sogan karistir şekil ver once un sonra yumurta sonra galetaya bula miss gibi köfte
0 oy
(999 puan) tarafından
Sakın köftesini alma hayatımda yediğim en iğrenç şeydi kuyruk yagundn kıkırdak dan mi yapmışlar belli değil tost makinesinde yaparm hep eşim bı gün binden almış yine koydum köfteler yok oldu resmen ve tadı igrencti bizim midemizi bozmuştu 
0 oy
(404 puan) tarafından
Ekmegini aldim harika tadı var eger tazeyse
0 oy
tarafından
Ekmegi tatlı olandan alma hiç güzel olmuyor. Genis susamli olanı bilmiyorum ama 

Cheddar peynirini sevmemistim lastik gibiydi bimdeki bana öyle geldi. Köftesi de pek hoş değil açıkçası kendin yapsan daha güzel olabilir.
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Güzel cnm biara aliyodum bn ama tarihine bak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 241 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 197 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (125 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 1,677 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 275 göst.
12 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde TOLGA123 (94 puan) tarafından soruldu

411,824 soru

12,397,423 cevap

44,244 kullanıcı

Kategoriler

...