Ay kızlar bahsetmistim kayınvalidem beni hic istemeyen bizi ayırmaya calısan birisi klasik oğluna cok düskün beni kıslanır falan filan :d gecenlerde esimin köyüne gittik esim görevdeydi yoktu ben kayınvalidemlerle gittim. Köyde imece usulü bazı isler yapılıyodu köye merkezden şehirden o köylü ama tanımadığımız insanlar da geldi. Herkes is yapıyo ben de şehirde büyüdüm elimden cok köy isleri gelmez inek dana vs.is yapanlara su ayran falan götürüyorum. Kalabalık bayağı. Kadının biri beni köseye cekti kac yaşındasın falan okuyo musun bilmem ne sorular soruyo. Ben de saftirik sohbet ediyoruz diye cevap verıyorum sonra kadın bana kaynımı gösterdi bu cocuk kim dedi o benim kaynım teyze esimin kardesi dedin ay sen evli misin falan filan dedi utandı gitti. Sonra benden helallik istedi seni oğluma beğendim bekar sandım ufak tefek gördüm seni hakkını helal et falan güldük gectik. Eve gelince kayınvalideme anlattım bu olayı ay anne köyde kadının biri böyle söyledi bana dedim bana demesin mi evet ben de yanındaydım duydum hatta sana görücü olduğunu da anladım ödüm koptu baban duyacak diye dedi. Ulan madem sen kadının bana görücü olduğunu duydun hissettin desene hanımefendi bu benim gelinim olur diye. Sessizce sinsi sinsi bizi dinlemiş anlamış sesini cıkarmamıs resmen. Olması gereken bu değil mi kızlar yani. Ben anlamadım kadın benle sohbet ediyo sandım kayınvalidem anlamış ama sus pus. Beni kabullenmediğini biliyorum evet ama bu kadar da sacma geldi nolursa olsun geliniyim sonucta