Kısaca anlatıyorum...
2 yıldır evliyiz. Severek evlendik. Eşimle İstanbul'a tanıştık ikimizde aynı memleketteniz. Neyse evlenmeye karar verdik ailelere soyledik. Eşimin ailesi memleketten geldi isteme için. Eşimin ailesicveni vok sevdi çokta beğendiler ama gel gör ki üvey kaynana beni ilk günden istemediğini yüzüme karşı soyledi. Parmağıma yüzük girdi tebrik bile etmedi. Zaten isremw Nisan kina düğün sürecini hiccc anlatmıyorum bile.cunku burnumdan getirdi. Hicbisyistedig8m gibi olmadıherseyi kıstı(Eşim bsy diyemiyorum hem babasının hatırı için hemde o kadın ev içine hakimiyet kurmuştu tüm aile ondan korkuyordu) neyse evlendik düğün gecemde hile evde yanımızda kaldi yanımızda durma dediğime rağmen . 1 Ay kaldi evliliğimn tazecik zamanlarını o kadın yüzünden ağlayarak geçirdim burnumdan geldi. Beni ailemi eşime kötüleyip durdu. Annem aradığında hesap soruyordu annen neden zırt pırt ariyor söyle aramasın diyip duruyordu. Eşimi dolduruşa getiriyordu aramz hep bozuktu. Bende dayanamadım daha 2 aylık evliyken babamlara gittim...
1 Ay kaldım iki taraf toplandı kaynanam bisaha evime gelmeyecek bidaha ne benle ne Eşimle konuşacak ne de hayatımıza burnunu sokacakti tek şart buydu. İki taraf kabul etti eşimde tabi. Heryerden sildi o kadını asla ve asla konuşulma olmayacaktı. Neyse evime geldim hersye çok güzel gidiyordu. Bu kadın Eşimi yine aramaya başladı eşimde açmak zorunda kalıyordu ben istemedigm halde . Biz konuşmuyoruz ama eşimi arayıp neden bizi evinize davet etmiyorsunuz diye eşimi dolduruşa getiriyordu. Daha dün eşim geldi baktım tlfna numara kayıtlı insragramdan tiktoktan o kadını eklemiş. Kavga çıkardım. Ben onca şeye rağmen çıkıp geldiysem bana verdiğin o söze guvendiysem neden onu tekrar gündeme getiriyorsun diye bağırıp çağırdım. Evime gelmek isteyen beni arasın evin hanımı benm benmle yüz göz olacak dedm . Eşimde sinirlendi neymiş beni arasa ne oluyornus.. Bu olaydan önce o kadına msj atmıştım yine tartışmamız olmuştu. Eklicem buraya fotoğrafi
O kadın bana hayatımda çekmediğim çileleri çektirdi. İstemiyorum dediğim halde eşim kalkti dün beni bi güzel dövdü sirf o kadın için.. o kadar vyrdu ki kafama yüzüme gözüm yüzüm morardı. Şişti bskti bana korktu hatta hemen gidp buz getirdi. Hala bile heryerim ağrıyor çok zoruma gidiyor artk. Çıkıp gittimde önceden gitsem ne değişecek. Zaten bi oglum var babamlarb da durumu yok napicam bilmiyorum bu adam nasıl yola gelir onuda bilmiyorum çaresizim...ağlıyorum