0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani genel olarak iletişimimiz güzeldi şu 2 3 güne kadar. Yani ben ona herseye hayır demezdim o da sınırları dışına çok çıkmazdı ama simdi birsey yapıyor yapma annecim gel burda şunu yapalım diyorum gözüme baka baka yaptığı şeyi yapmaya devam ediyor. 

Akşama kadar dışarıdaydik eve gireceğimiz zamanda bağırıyor benimle bugün kavga ediyor gelmiyorum git diyor sen benim annem olma diyor ( şimdiye kadar sadece 2 yada 3 kez senin annen olmam üzme beni annecim demiştim) çıldırıyorum birseye diretiyor başka birseyle yetinmiyor dikkati dağılmıyor asla . 

2 yaş sendroma biz geç mi girdik acaba geçici midir ?

Zaten hep ben kişiliği oluşsun hayır demeyi bilsin diye onun fikirlerini çok önemsiyorum hatayı burda mi yaptım 

3 Cevaplar

0 oy
(12,723 puan) tarafından
Eğer herşeyde onun dediği olduysa kişiliği bu şekilde devam eder sınırları iyi çizmelisin bence ilerde daha da sıkıntı çekebilirsin bide zaten daha küçük ara ara böyle dönemleri de olabilir ama dediğim gibi herşeyde onun dediği olmamalı bana göre ha tabiki onun dediklerine de önem vermelisin ama bir sınırı olmalı 
tarafından
Teşekkür ediyorum.  Sınırları var zaten son günlerde o Sınırlar yüzünden sorun yaşıyorum kuzum ama genel olarak serbest mesela normal anne 5 kez hayır diyorsa günde bende o 1 dir yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım olabiliyor böyle dönemler, sadece kararların net olsun, söylediğin sözün dışına çıkma şimdilik. Artık karakterleri, kararları olan insanlara dönüşüyorlar, onlar için de kolay değil:)
tarafından
Ya gerçekten kendime hakim olamam diye çok korkuyorum :(  yani aslında bazen birsey yapmak istemiyor babası küserim ama falan diyor ben hep destekliyorum annecim zorunda değilsin hayır diyebilirsin vs diye. Artık zıvanadan mi çıkıyor diye korkuyorum .
Allah hepimize kolaylıklar versin canım vallahi
tarafından
Canım daha önce de burada önermiştim, kızım küçükken okuduğum bir kitap vardı "çocuğunuza sınır koyma" çok faydasını görmüştüm, bir araştır bak içine sinerse al oku, bu yaş çocuklar için baya güzel öneriler var. Şimdi ergen kızım için ergenler bölümünü okuyorum :) biz de ne yapalım yani pedagog değiliz ki, çaresiz kalıyoruz bazı zamanlarda.
tarafından
İnan ki okuyacağım çok kitap vardı ama ilk başa bunu aldım çok çaresizim inan ki. Hazır işi de birakmisken ilk fırsatta okurum inşallah çok teşekkür ederim
tarafından
Çaresizlik diye bir şey yok, sakın öyle düşünme, daha çok küçük, neler gördük geçirdik, hepsi geçiyor, hele ergenlik, aman aman :) onu bile atlatiyoruz sanki yavaştan düşün yani :))
tarafından
:))) ya ergenlik bile daha baş edilebilir gibi geliyor inan
Ama haklısın Allah can sağlığı versin de . Bizlere de bol kolaylık verdin
tarafından
Ya bu ergenlik kimine kolay kimine zor geçiyor, ayni menopoz gibi :) Amin canım amin, sağlıkları yerinde olsun, biz de akıl sağlıkları icin kendi akıl sağlığımızdan olmayalım da yeter :))
0 oy
(28,959 puan) tarafından

Normal çok üsteleme

tarafından
Ya inan başımdan aşağı kaynar su dökülüyor gibi oluyor aslında sakin biriyim normalde
(28,959 puan) tarafından
Bende de aynı maalesef
tarafından
Allah hepimize peygamber sabrı versin inşallah
(28,959 puan) tarafından
Aminnnnn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 470 göst.
3 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 538 göst.