Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
29 aylik kizima birseyler oldu
0
oy
157
göst.
17 Kasım 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Yani genel olarak iletişimimiz güzeldi şu 2 3 güne kadar. Yani ben ona herseye hayır demezdim o da sınırları dışına çok çıkmazdı ama simdi birsey yapıyor yapma annecim gel burda şunu yapalım diyorum gözüme baka baka yaptığı şeyi yapmaya devam ediyor.
Akşama kadar dışarıdaydik eve gireceğimiz zamanda bağırıyor benimle bugün kavga ediyor gelmiyorum git diyor sen benim annem olma diyor ( şimdiye kadar sadece 2 yada 3 kez senin annen olmam üzme beni annecim demiştim) çıldırıyorum birseye diretiyor başka birseyle yetinmiyor dikkati dağılmıyor asla .
2 yaş sendroma biz geç mi girdik acaba geçici midir ?
Zaten hep ben kişiliği oluşsun hayır demeyi bilsin diye onun fikirlerini çok önemsiyorum hatayı burda mi yaptım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
17 Kasım 2022
Emine49
(
12,723
puan)
tarafından
cevaplandı
Eğer herşeyde onun dediği olduysa kişiliği bu şekilde devam eder sınırları iyi çizmelisin bence ilerde daha da sıkıntı çekebilirsin bide zaten daha küçük ara ara böyle dönemleri de olabilir ama dediğim gibi herşeyde onun dediği olmamalı bana göre ha tabiki onun dediklerine de önem vermelisin ama bir sınırı olmalı
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ediyorum. Sınırları var zaten son günlerde o Sınırlar yüzünden sorun yaşıyorum kuzum ama genel olarak serbest mesela normal anne 5 kez hayır diyorsa günde bende o 1 dir yani
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım olabiliyor böyle dönemler, sadece kararların net olsun, söylediğin sözün dışına çıkma şimdilik. Artık karakterleri, kararları olan insanlara dönüşüyorlar, onlar için de kolay değil:)
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya gerçekten kendime hakim olamam diye çok korkuyorum :( yani aslında bazen birsey yapmak istemiyor babası küserim ama falan diyor ben hep destekliyorum annecim zorunda değilsin hayır diyebilirsin vs diye. Artık zıvanadan mi çıkıyor diye korkuyorum .
Allah hepimize kolaylıklar versin canım vallahi
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım daha önce de burada önermiştim, kızım küçükken okuduğum bir kitap vardı "çocuğunuza sınır koyma" çok faydasını görmüştüm, bir araştır bak içine sinerse al oku, bu yaş çocuklar için baya güzel öneriler var. Şimdi ergen kızım için ergenler bölümünü okuyorum :) biz de ne yapalım yani pedagog değiliz ki, çaresiz kalıyoruz bazı zamanlarda.
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İnan ki okuyacağım çok kitap vardı ama ilk başa bunu aldım çok çaresizim inan ki. Hazır işi de birakmisken ilk fırsatta okurum inşallah çok teşekkür ederim
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Çaresizlik diye bir şey yok, sakın öyle düşünme, daha çok küçük, neler gördük geçirdik, hepsi geçiyor, hele ergenlik, aman aman :) onu bile atlatiyoruz sanki yavaştan düşün yani :))
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
:))) ya ergenlik bile daha baş edilebilir gibi geliyor inan
Ama haklısın Allah can sağlığı versin de . Bizlere de bol kolaylık verdin
18 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya bu ergenlik kimine kolay kimine zor geçiyor, ayni menopoz gibi :) Amin canım amin, sağlıkları yerinde olsun, biz de akıl sağlıkları icin kendi akıl sağlığımızdan olmayalım da yeter :))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Kasım 2022
️ᎶᏋፈᏋ ᏦᏬşᏬ️
(
28,959
puan)
tarafından
cevaplandı
Normal çok üsteleme
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya inan başımdan aşağı kaynar su dökülüyor gibi oluyor aslında sakin biriyim normalde
17 Kasım 2022
️ᎶᏋፈᏋ ᏦᏬşᏬ️
(
28,959
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende de aynı maalesef
17 Kasım 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah hepimize peygamber sabrı versin inşallah
17 Kasım 2022
️ᎶᏋፈᏋ ᏦᏬşᏬ️
(
28,959
puan)
tarafından
yorumlandı
Aminnnnn
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
470
göst.
Kizima cikmisken birseyler aldik teyzeleri ♡:)
3 Temmuz 2020
Aile
kategorisinde
Gentle Avenger
(
3,767
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7