0 oy
611 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Söylemiştim esimin dedesi kanser hastanede yatiyor ameliyat oldu. Babannesi gözleri görmüyor ben surekli ararim günlük. Simdi esim ablasına diyor ara babannemi. Hasta hatri sormak zor mu diyor. Gorumcem de aramam dedi. Bi insanda merhamet duygusu olmali bence. Gorumcemd3 eşi tarafından sürekli borc odeyen biri. Demem o ki insanin ici temiz olmali

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet geçen günde bahsetmiştin! Oda nasıl inatmış biz gideceğiz neredeyse, o hala arama aramamış, pes.. 
tarafından
Esim sinirlendi kapattı yuzune
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zamanında merhamet etmediyse belki onların içinden gelmiyor dur çocuklarına haksızlık yapılmışsa içinde uktedir o. 
tarafından
Aynen dedigin sey tmdaaa
tarafından
Ee benim çocuklarıma haksızlık yapan değer vermeyeni ben niye arayıp soracağım bak görüyorsun Tubi postlarda anneler aglıyor neler çekiyoruz anne olmak kolay değil kimse çocugunu sokakta bulmadı o bu ezsin küçük görsün diye yetiştirmez kimseye değerli değilse bana değerli şimdi bende onu değersiz kılıyorum diye düşünüyor olmalı görümcen
tarafından
Ya tamqm ama artik hersey eskide kalmış mesela esimede haksizliklar yapılmış ama yine surekli ariyor uani
tarafından
Erkek unutur ama anneler unutmaz Tubi
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Valla bende babaannemi de anneannemide aramam çğnkü onlarda bi sevgi görmedim bi lere torunum deyip öpmediler başımızı okşamadılar çocukkende gördükçe kötü kötü bakarlardı babannem hem annemin ekmeğini.yiyip hemde arkadsından demedik hakaret bırakmadı bn bşzzat duydum anneannem de babama karşı öyle o zamabları unutamuyorum içimdende gelmiyo belki görümcende böyle sebepten aramaz iç temizlikşe alakası yok bnce. Mesela geçen gün babaannemi gördük eşim ilk defa gördü ve ne kadar güleryüzlü kadınmış dedi hee sen bide bana sor dedim.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 529 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gogolim (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 263 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 670 göst.