0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
kız bebeğe hamile anneler sizlerin karninizda aşağıya doğru mu yoksa göğüs doğru yukarıda mi ? 

Ben 30haftalik gebeyim cinsiyet henüz öğrenemedik net bir şey söylemiyorlar doktorlar 3.4 doktor gitik ama hep aynı pozisyonda dolayı öğrenemedik ve karnım aşağı doğru baya düşmüş  acaba CİNSİYET İLE Mİ ALAKALI YOKSA BEBEK DOĞUM POZİSYONU MU ALDİ ONDAN MK ERKEN DOĞUM OLABİLİR Mİ. İki üç günde bel ağrısı ve adet sancı çekiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(15,953 puan) tarafından
40 +1 haftaliğim. Karnim hala yukarda duruyor. Kiz bebeğe hamileyim. Hiç aşağida durmadi benimki. 
(65 puan) tarafından
Ya sağlık ile gelsin benim baya aşağıda karnım
(65 puan) tarafından
Göğüslerim altına rahat bastıra biliyorum ama karnımın aşağı tarafından sertlik var anlıyorum ki bebek aşağıda
(15,953 puan) tarafından
Keşke insede benide rahatlatsa. Cinsiyetle alakali değildir bence ya. Seninde az kalmiş zamanin. Artik doğunca anlaşilir ne olduğu.
(65 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Kiz 39+4 karın şekliyle alakasi yok cnm.  Karinla göğüs arasinda 4 parmak duser filan diyorlarda yalan bence vücutla alakalı bir sey ama 30. Haftaya cinsiyet gec kalmis biraz :) hem 30. Haftada pozisyon almaz daha dua et erken olmasin daha cok küçük. 
(65 puan) tarafından
Amin amin şuan çok küçük bende tedirgin oldum cinsiyet ile mi yoksa doğum pozisyonu anlayamadım
Cinsiyet 30 haftalık oldu öğrenemedik pozisyon hiç açık değildi
(393 puan) tarafından
Ala ala demekki çekingen bi bebek :) gec olsunda güç olmasin
0 oy
tarafından
Benimki hiç yukarıya çıkmadı hep aşağıdaydı karnım hala daha öyle 33 haftalık oldu kızım olacak
(65 puan) tarafından
Ya sağlık ile gelsin
0 oy
(1,247 puan) tarafından
31 haftalık hamileyim bende net olarak cinsiyeti belli değil karnım göğsüme çıkmış aşağıda değil tam göğüs altımda bebeğim 
(65 puan) tarafından
Sizin de mi pozisyon açık değil di
(1,247 puan) tarafından
Eveet açık değildi
0 oy
(5,202 puan) tarafından
Benim karnım çok yukarda midemin orda 24 haftalık hamileyim,ağrılarını ise dra mutlaka sor ama o bel adet ağrısını bende çekiyorum hatta bazen bebeğin hareketleri afedersin vajinada sanki hissediyorum 
0 oy
tarafından
Bende kıza hamileyim 35+3 haftalık ve karnım yukarıda duruyor

İlgili bir soru bulunamadı

413,088 soru

12,436,888 cevap

45,836 kullanıcı

Kategoriler

...