+1 oy
2,664 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

İnstada bu fotoyu hikaye attım üvey ablam diyo sevinme böyle kocam kızlarımi seviyor diye iki ay sonra oğlu oldumu bidaha yüzlerine bakmaz ne alakaya dedim evlendimiz günden beri eşim böyle daha bı gece olsun eline tlfon almadı kızlarım uyuyana kdr sırtında gezdirir oyunlar oynar içinden gelmese yapmaz niye bu kdar ön yargilisin salakmisin diyo hangi adam kendi evladı olunca başka çocuğu sever engelledim direk 

image

59 Cevaplar

0 oy
(1,564 puan) tarafından
Çocukların erkegi kızı farketmez fesatlik yapip üveyliğini belli edene kadar hayirlisini istesin önce
tarafından
Aynn ama nerde
-Reklam-
0 oy
(857 puan) tarafından
İnsanlık ve merhamet meselesi tabi kendinden olan bir tık daha farklı olur belki ama benim 2 arkadaşımda çocukları vardı bekar adamla evlendiler asla öz cocuklarindan ayırt ettiklerini duymadım hatta üvey olan büyük olduğu için daha hassas davraniyorlarmis merhameti olan insan değişmez maşallah bu arada
tarafından
Çocuklar gerçek sevgiyi hisseder sabahin köründen uyuyana kdr eşimin dibinden ayrılmazlar beraber bahçede oynar evin içinde gırgır şamata dan yerinde duramazlar
0 oy
(5,208 puan) tarafından
Ablan çok moral bozucu konuşmuş bosver takma,siz evinizde mutlu huzurluysaniz gerisi önemli değil sonuçta kocanı en iyi tanıyan sensin
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bu manzaradaki adam hiçbir zaman değişmez.

Maşallah adam gibi adam.

Diyelim ki öyle olacak ablan bunu söyleyerek neyi ispatlamaya calisiyo.
tarafından
Kendiside üvey ya kendi kardeşini sahiplenmedigi için başkasınida öyle sanıyor
(2,149 puan) tarafından
Kesinlikle öyle cekememezlik.
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Yaa maşallah ne güzel tablo banada herkes evlilik ilerleyince gör erkekler ne kadar değişiyor tarzı yorumlar çok yapılıyor. Umarsama hiç salla gitsin...
0 oy
(3,794 puan) tarafından
kizlari sevmez kendi evladini sever derken nasil yani 
tarafından
Yani kızlarını sırtına almaz sahiplenmez oğluna karşı gösterir sadece sevgisini üvey babalariya
0 oy
(827 puan) tarafından
O kizlar eşinin kızları değilmi onlarda evlat ne alaka oğlun olursa onları sevmez oğlunu sever oğlan da onun evladı o kızlarda evladın kızı erkeği ayrımı olmaz canları sağolsun rabbim tüm evlatlarımıza uzun ömürler versin varlıklarını başımızdan eksik etmesin 
tarafından
Eşim üvey babaları kızlarım biri 1yasinda biri 10gunlukken babaları hapse düştü 8ay önce eşimle evlendik kızlarımın ilk defa hergun gözlerinin içi gülüyor eğleniyorlar babalığı hissettiler onun sayesinde ama üvey ablam diyo oğlu olunca senin kızları sevmeyi bırakır boşuna umitlenme diyo
(827 puan) tarafından
İnşallah devam eder mutluluğunuz rabbim pişmanlık vermesin inşallah
0 oy
(324 puan) tarafından
Maşşallah canım sen hiç aldırma o kıskanclından fesatlindan mutlu olmanı çekemıyo ayrılsın orta yerinden
tarafından
O çocukluğum dan beri kıskanır beni ben küçükken o epey büyüktü anneleri vefat edince babam annemle evlendi annem büyüttü 10uvey kardesimi babam ben evin en kucuguydum diye hep benle oynardı onu bildim bileli nefretle bakar bana
(324 puan) tarafından
Canım bu haytta mutlu olanı emin ol kıskanan cok benimde mutlulugumu oz bacılarim kıskanır sen düşün
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Ne güzel öz babasindan daha iyi sahiplenmis belli kıskanıyor bosver 
tarafından
Herşey özlukle olsaydı babaları 10gunluk 1yasinda kızını bırakıp hırsızlık yapar hapse dusermiydi her doğuran her adam baba değil
(6,678 puan) tarafından
Ya işte cnm belliki hayır duası almissin da o adamdan kurtulup simdiki esine rast gelmisin
0 oy
(914 puan) tarafından
Çatla patla yazsaydın da öle engelleseydin kıskanç olduğunu nasılsa belli etmiş 
0 oy
(133,819 puan) tarafından
anladim kizlar senin ilk evliligindenmi
(133,819 puan) tarafından
fotodaki teyze kim
tarafından
Kaynanam cnm
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Bi kıskançllık kokusu geliyoooo :D
0 oy
tarafından
İnsan testi gibidir içi balla doluysa vs sizdirir sirkeyle doluysa sirke sizdirir ben bu fotoğrafta mutluluk sıcaklık samimiyet görüyorum ablan üvey olduğunu belli etmeye çalışmış sanırım 
0 oy
(594 puan) tarafından
Gerizekalı. erkek olunca ne fark ediyor anlamadım
tarafından
Eski zihniyet işte bu üvey çocukları doğacak öz oğlu artk takmaz kızlarını diyo
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benimde iki kızım vardı sonra oğlum oldu eşim hiç değişmedi hatta kızlara çok düşkün ablan saçmalamış bence ve kıskanmış senin hevesini kırmaya çalışmış 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan korusun bizimki öz ama bir gün böyle sırtında gezdirmedi sever orası ayrı ama böyle ilgilenmez bunu kıskanmış olabilir gerçi vicdanı olan şu çocukların gözlerindeki gerçek mutluluktan kötülük aramaz 
tarafından
Malesef bende hiç bı zaman ne babamın sırtına cikabildim ne kucağına aldı beni bakardı eksik bırakmazdı ama sevgi gösteremedi çok şükür kızlarım bunu dibine kadar yasiyo
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Kusura bakma ama ablan tek kelimeyle s.alakkk diyecek çok söz var ama nsyseee gece gece sinir oldum dengesi.zz
0 oy
(2,394 puan) tarafından
Kemmmm gözlü k..pek o insan belliki eşi öyle hani bir deyim varya hırsız karşısındakini de hırsız sanirmis o misal evinin mutsuzluğunu sanıyor herkesin öyle yazık vallahi adı üstünde üvey abla Allah korusun kucani da koru pis kalpli den 
tarafından
Aynn sürekli bıktım eşimin pabci sevdasından gözü ya telefonda ya çarşıda bunu görünce yediremedi
(2,394 puan) tarafından
Çokta evinin içini ona gösterme cnm ya vallahi tek ablan için değil insanlar fesat olmuş ben eskiden çok severdim her anı paylaşım akşamına eşimle boşanma aşamasına kadar gelirdik düşün kavgalar tartışmalar görsen ev inlerdi herkes derdi senin kocan sana güzel bakıyor yediriyor iciriyor gezdiriyor falan diye sonra kavgalar başladı eskisi gibi çıkamaz olduk borç çoğaldı falan şimdi tövbe ettim
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Ablan kiskanmis ve kendi icindeki öfkeyi bu şekilde kusmuş canım sana salla fesatligindan çatlasın 
tarafından
Aynn kendi eşi sürekli pabci başında oynadığından sürekli şikayetçi bu kareyi görünce sindiremedi
0 oy
(340 puan) tarafından
Konuşmayı anlamadım kızlar eşinden değil mi tatlım 
tarafından
Yok cnm ilk evliligimden

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,014 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 473 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 558 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 329 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,394 puan) tarafından soruldu

409,824 soru

12,321,479 cevap

38,967 kullanıcı

Kategoriler

...