Hadi kızlar bisey paylaşalım.
Eşinizde en sevdiğiniz merhamet duygusu hangisi ? Yani en cok hangi huyu sizin hoşunuza gidiyor.
Allah var benim eşim her konuda merhametli ama en sevdiğim yönü evlendigimizden itibaren ben uyurken acılan sırtımı hep örter atletimi düzeltir pijamamin içine sokar. Birde battaniye ile üzerimi örter. Bu hep vardı ben uyurken yapıyor üşumiyim diye. uyuma numarası yapıyorum hiç çaktırmıyorum.
Keza bende öyle üstünü düzeltir kapatırım. Hatta bu aralar emzirdigim için hep sırtım karnım açık kalıyor. O arada sürekli kalkıp bakıp üstümü kapatıyor tekrar battaniyeyle sarıyor üstümü açmıyım diye.
En ama en cok sevdiğim merhamet duygusu bu sizinkiler nedir
Benim eşimin amcasının hanımı vefat etmiş. O sıralar 19 yaşında 10 yaşında 2 oğlu ve 1.5 yaşında kızı kalmış arkasında. Kaynanam hastalığı sırasında hem eltisine hem küçük kıza bakmış. Kadın ölürken kaynanama emanet etmiş küçük kızı. Kaynanam yapamayız bakamayız demiş ama eşim yalvarmış anne bizde kalsın falan diye. Kız şuan bizde ve 12 yaşını doldurdu. Hala amcasını babası yengesini annesi biliyo kız. Öz babası bi kuruş para vermez ve bizimkiler alır herşeyimi. Eşimin ve ailesinin en sevdiğim merhametli yönleri budur.
Gerçi ilk sevgili olduğumuzda ben bilmiyodum bunu sonradan öğrendim. Ama bu olayı öğrendim ve eşime daha bi bağlandım. Bana her konuda çok merhametlidir sağolsun. Hangi birini sayayım ki hepsinide çok severim
Benim elimde öyle gece yattığımız zaman üstümü hep örter
En sevdiğim huyu istediğim birşey ilk hayır diyor sonra bende bebek gibi ağlıyorum ona tabi yalanvılıktan oda biliyor yalandan ağladığımı ama kıyamaz sonra tamam der :D az önce bu sahneyi yaşadık hehehej
Her huyunu severim allahım başımdan eksik etmesin. Ama mesela pazara gideriz beraber ben fiyat bakarım bu ne kadarmış oo pahalıymış diye sordugum herşeyi mutlaka alır içimde kalıcak pahalı diye almıyorum sanır
gecen oğlumun gaz sancısı tutmuştu gözünden yaş geldi çocuğumun ağlayacam die babam senin akan göz yaşına kurban olurum demişti çocuğuna olan merhametine hayran kalmıştım normaldede herkese herşeye karşı merhametlidir can icim
Bnmkı de aynı seklde ustmu başımı örter usumuym diye hırkamı giydirir çok su içerim klkmiym diye suyumu sabah akşam yeniler koyar bide bnm bünyem çok zayf hastalığı hemn kaparım ateşim varmı diye ara ara bakr
Benim eşimde çok merhametlidir her konuda ister evde ister dışarda altın gibi kalbî vardır ben gün boyu yorulduğum için prenseslerimle dışarı çıkar sen biraz uyu dinlender yemek yapmamda yardımcı olur uyursam çocuklar uyanırsa hemen çocuk odasına gider ilgilenir kuzucuklarımla o konuda çok merhametlidir bebeğim
Benim esimi anlatmssn az once nobette kendisi suan msjatmis gece ustun tamamen acik oluo bende yokum ort usutuyosun die gece kackere ustumu orttugunu bilirm ve hic caktirmam senin gbi ruya goruyo gbi konsrm ya fln die bi nevi naz))))) bide bazen parlar hemen sinirlenr gonlumu.almak ocon aninda turlu sekillere girer güldürür beni idtedigm bseyi ben istiyorm die alir bide ev islernde cok yardımcı oluyor mutfagi o toplar yemek bile yapar ama bazen cocuk bakmak zor der annesi ne iyi bakio kizimiza der
Her sabah işe gitmeden gelip üstümü örter benimde evine cocuguna bana cok düşkün cok vicdanli bir adam azcikta sinirli olmasa iyiydi gerçi bana karsi yok ama benden baska herkese var
Benim eşimde üstümü sürekli örter ben yerde oturmayı severim o sürekli minder getirir hiç iyi bakmıyorsun kendine der üstüm ince olduğunda hırka getirir kendisi giydirir o öyle yapınca duygulanıyorum valla ben şimdi sabaha kadar uyumuyorum gebelikten dolayı o uyumaya giderken defalarca bak üşütme dikkat et nolur aklım kalmasın der yerim ya anlatınca içim Bi hoş oldu:))
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın