Bak zaten 6 aydır ayrıyız. Görevi daha bugün bitti. Yarın sabah uçağa binip gelecek. Şu an İzmiri alt üst etti. Gezmedik yer bırakmadı. Aradım biriyle konuşuyordu. Kim dedim Ramazan dedi. Sonradan lafı değiştirdi. Eski iş arkadaşı var Beyza onu aramış gece 10da buluşalım diye. Neden dedim neden yani onunla buluşacaksın? Zaren ilk demedi sonradan arama kaydına bakacağımı bildiği için Beyza dedi. Sonra bir kafe var ben orayı sevmiyorum. Arkadaşlarla oraya gidelim mi dedi. İyi tamam dedim ona 10 saniye içinde resim attı zaten kafedeymiş kahveler gelmiş yarısı içilmiş bile. Yok efendim şiödi girdim diyor. Beni sürekli sa*****erine koyuyor. Ben de bu 6 ay sonra gelecek diye evi resmen kırkadım sevdiği tatlıları yaptım. Ben onu sabırsızlla bekliyorm o bulduğu ilk fırsatta özgürce kendine göre yaşamak istiyor. Ben eşime 1 geceliğine bile güvenemiyorum. Şimdi kendi kendine whatsapptan yok oradayım yok buraya geldim diye mesaj atıyor bakmıyorum. Yarın nolacak nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Ama hevesim kursağıma dizildi resmen