0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1,567 puan) tarafından
Kullanıyorsanız kızlar boydan heryerli bağlamalı olan mi yoksa böyle küçük orgu tarz varya ondan mı daha iyi olur örgü pek olma gibi düşündüm cunki ustune çıkar büyükçe diğeri kenarlardan filan tutama daha iyi gibi geldi ama 

3 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından
Bağlamalı kullanıyorum büyüdü kendi yastigini bile bırakmıyorum beşiğinde üstüne çıkar diye orguler çok saçma hem yer kaplıyor hem tehlikeli
(1,567 puan) tarafından
Bnede öyle düşündüm aslında ama.birkac.kisi çok memnunuz diyince acaba dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben örgü almadım 3 taraf kapalı olan ip bağlamalı içi süngerli olandan aldım iyiki de almışım çocuk odasında isim olunca içine oturtuyorum çocuğu oyuncak koyuyorum o orda oynuyo canı sikilinca kendini geri atma huyu var bende kaç kere beşikte yaptı eğer korumalık olmasa kafasını carpcakti iyiki almışım 
(1,567 puan) tarafından
Evet bende o yüzden süngerli olandan düşünüyorum nereden aldın ne kadr şuan ucuzlari bile 300tl diğer orgulerde hoanduruyor ddiye kafam kristi
tarafından
Ben civilden aldım bi çarşaf bi yorgan bi yastık kılıfı 2 uzun bi kısa yan korumalık vardır mutlaka geçen sene aldım yarısı beyaz yarışı gri bişey beyaz yerde bulut ay deseni var görürsün vala niz toplu alışveriş yapmıştık o zaman çocuk odası takımı yatak nevresim korumalık anne yani beşik bebek arası faan filan bi sürü şey aldık öyle içlerinde kaynadı o hiç hatirlamiyorum fiyatını ucuzdu ama
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Bağlamalı ama bizimki kopardı ne varsa dikilecek bekliyor valla. İpli olan çok yer zapdediyor zaten yatakta 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
1 cevap 264 göst.
22 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
3 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ogulcanmums (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
19 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

409,436 soru

12,305,446 cevap

38,554 kullanıcı

Kategoriler

...