0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Kızlar bn lise mezunuyum sağlık dalında evlendikten sonra öğretmen yada güzellik salonu açmak istedim eğitim alıp herşeyi öğrenip güzel şeyler yapmak istedim ama sonra vazgeçtim eşime anlattım eğitim al oku yanindaym hayellerinin peşinde ol diyo çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz kalırsam zorluk olurmu açık öğretim okurum güzellik alakalı halk egitimde oluyo zor olmaz yapabiliirmiyim bilmiyorum kafam karışık :(

7 Cevaplar

0 oy
(2,686 puan) tarafından
Valla ben tek cocukla banyoyu unuttum gelir wc kapisinda bekler kucuklugu ayri ugraş ister buyuklugu ayri uyku nedir hasret kaldim hastaligi gazi yok kabizligi yok dişi yok bilmem neyi derken kendimi unuttum evin işine zor yetisiyorum ama tabi bu benim fikrim yapabilene helal olsun derim 
-Reklam-
0 oy
(578 puan) tarafından
Azimli olursan, zorlandığın zamanlarda vazgeçmezsen, bırakmak için ürettiğin kendince haklı sebeplerine kanmazsan başarılı olursun
0 oy
tarafından
İnanki cok zor benmde baya hayallerim vardi aciktn okuyodm ama cocuk olunca biraktm onlarla ugrasmaktn ev isi derken gun bitiyor
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Yaparsın canım ben iki üniversite örgün bitirdim dışardan da 3. Üniversitemi okuyorum eşimde arkamda birde kızım var bir yaşında inan hiç zor olmuyor sen yapmak istedikten sonra yaparsın iş sende bitiriyor yani 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Sen istedikten sonra herseyi yaparsin. Ben ders çalışmaya 2. Kızıma hamileyken basladim doğumdan sonra birkaç ay ister istemez aksadı şimdi 13 aylık ve 5-6 aydır eskisi gibi çalışmaya başladım tekrar düzen kurunca. İçinde o hırs varsa bi şekilde düzen kuruyorsun 
0 oy
(456 puan) tarafından
Cnm ben normalde de universte mezunuydumguzel.de bir isim vardi.dis ticaret ihracatta.calisiyordum.ozel bit firmada.yurt disi fuarlar.vs herkes cok güzel bir.isin var diyordu ben sevemedim tekrar universte sınavına girdim öğretmen.olmayo.cok istiyordum ve 4 yıllık okulum bu yıl bitti kizim 3 yaşında vs bu yil kpssye girdim bakalim insallah atandım diye post açmayı Allah nasip.edeer kısacası sen istersem.her şekilde.olir
0 oy
tarafından
Azimli biri isen hiç de zor olmaz 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,656 soru

24,389,540 cevap

349,208 kullanıcı

...