0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (913 puan) tarafından
Abimler mahallecek olmuşlar bu illet i nasıl geceler yegnewkeim artık ıltihap tutmuş yaradan aşırı rahatsızlar kasinmadan herrwlri yara bildiğiniz etkili yöntem varmı 

Dr a gitmişler geçmemiş verdiği ilacla

5 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Offffff 10 gündür bununla uğraşıyorum psikoloji falan kalmadı bende eczaneden karışım yaptırdım bakalım yarayacak mı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eczaneden karışım yapıyorlar birde çay ağacı yağı ile saf zeytinyağı karışıtrsınlar gece karışım sürdük sabah yıkanıp cay ağacı karışımı sürdük 3 gün boyunca şükür gecti 

Ama 3.gün her seyi carşaf kıyafet ne varsa yıkadım 60 derecede şükür kalmadı 
tarafından
Çok mu kötü oldun canım
(108 puan) tarafından
Kızımda fark ettik 10 gün falan oldu bende de hafif hafif kaşıntılar var ama aylarca geçmiyor diyenleri görüp görüp ağlıyorum
tarafından
Temizliği güzelce yaparsan niye geçmesın canım bende üzüldüm başta ama şükür tedavisi mevcut rabbim şifasız dert vermesın
(108 puan) tarafından
Ne kadarda atlattiniz bana yardım olur musun
tarafından
Aılecek 1 haftada bitti canım ama kaşınma hala bile oluyor geceleri öyle sert değil ama yıne gittik dr.a normal dedi kaşıntı senelerce bile süren var dedi
Kaşıntı bıtse bile çay ağacı yağı al dedı doktor sür kaşıyınca
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Bizde de temmuz ayında başladı bitti sanıyorum tekrar başlıyor en son Almanya da bunun ilacı var hap olarak doktor yazıyor inatçı ve iltihaplı hastalar için getiriyorlar bizim alt komşuma yazmıştı geçen sene doktoru bizde gecmeyince aracı birini bulduk getirttik iki haftadır kullanıyoruz faydasını görmeye başladık çok şükür 

Sizde doktora söyleyin yazsın ve anlaşmalı eczaneler doktor kaşesiyle getiriyor biraz pahalı ama biz 1 kutuyu 1700 liraya getirttik 
0 oy
(222 puan) tarafından
Valla biz de olduk eşimle çok kötüydü her kıremi ilacı aldık hiç fayda etmedi en son  eczane de sarı toz var onu teyzem daha önce  kullanmış çocukları **** olmuş onlarda kullanmıştı sorun her eczane de bulamaya bilirsiniz sarı toz kokusu yok çok ağır bir koku yok öyle söylim onu alın suyla sıvı olucak şekilde karıştırın tüm vücudunuza sürün afedersiniz özel bölge kuru kalmayacak şekilde 1 defa sürün 3 gün üstünüzde kalsın 3 gün boyunca her gece yatarken ayrı pijamalarla yatın çarşafları değiştirin 3 gün sonra duş alın bana dua ediceksiniz biz o tozu kullanıp kurtulduk 
0 oy
tarafından
E okula gitmiyor mu cocuklar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 568 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 284 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu