0 oy
267 göst.
Moda kategorisinde (3,563 puan) tarafından
Kızlar herkese merhaba Allah izin verirse bende artık kapanma kararı aldım Rabbimin emir ve yasaklarını harfiyen yerine getirmek istiyorum tesettürlü bacikoların bana önerisi var mı nasıl başlamalıyım ilk ne almalıyım bir de kışlık olarak dışarı çıkmak için pardesü mü kap mı ferace mi ne almalıyım ayrıca yazın için de hangisini tercih etmeliyim 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,700 puan) tarafından
Yazın ferace
(3,563 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,450 puan) tarafından
Ben yaz kis ferace giyerim kisin uzeline sal aliyorum         sal yapmak esarptan kolay sal alabilirsin                            elbise her kadina yakisir gunluk elbiselerden alip bir yere giderken uzerine sal takabilirsin yani boyle
(3,563 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kız bence kullara sorma, kitap ne diyorsa o şekilde giyin.

Ama kış için pardesüler vardır usumezsin,yazın da ferace giyersin fiziğini belli etmeyecek şekilde 
(3,563 puan) tarafından
Kuran a göre hareket edecem canım tabi ki sadece nasıl olması gerekiyor bilenlere danışmak istedim
0 oy
(254 puan) tarafından
Benim bildiğim canım ferace giyiniyorsan onun bir ağırlığı var yani. Çarşaf gibi oyle düşün çıkartamazsın yani eski bilgilerim kafamda kalmış tam olrak açıklayamıyorum ifade edemiyorum yanlış anlaşılmasın bilen açıklar inşallah ama kap tarzı tercih ediyorum ben eper harifyyem yerine getireceksen ferace daha iyi ama oda baya bol olması lazım hatları belli etmeyecek şekilde rabbim ne güzel nasip etmiş senın adına çok sevindim :) 
(3,563 puan) tarafından
Bol giyicem canım işte ama nasıl başlayacağımı bilmediğim için sordum
(254 puan) tarafından
O zaman canım ferace en iyi seçeneğin olacak kışın içinde kışlık uzın pançolar var bol onlarda giyinebilirsin sormak istediğin başka bir. Şey olursa yardımcı olurum
0 oy
(2,532 puan) tarafından
38 bedenseniz dolabımda çok az giyilmiş tertemiz kıyafetlerim var beklerim. @msdysnhr
(3,563 puan) tarafından
Canım 1 defa da olsa giyilen ürünleri tercih etmiyorum
(1,420 puan) tarafından
Bende istek attım sana :D
(3,563 puan) tarafından
İstek mi attın nereye istek attın kız sen o.O
(1,420 puan) tarafından
Mesudeye attım kız :D
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Hayırlı olsun kuzum öncelikli kisngelfigi için uzun kalın tunikler var alabilirsin şal alabilirsin yazın elbise giyebilirsin zevkini bilmiyorum etek üstü mü giyersin yokda pantalon tunik mi giyersin ona göre uygun buldukça alabilirsin 
(3,563 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(11,102 puan) tarafından
Pantolon tunikle başlama cnm direk ferace yazın ferace kışın kaban tarzı alırsın Allah kabul etsin cnm 
(3,563 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Ferace yazın güzel olur kışında kaplardan alabilirsin çok hoş modeller var.
(3,563 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 137 göst.
24 Ekim 2023 Moda kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
8 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.