0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (753 puan) tarafından
Napicammm kendimii  aprtmanndann atasimm varr artikkk  bu saate kadar agliyor  edoyorr  bnimde hic hic  dermanmm klmadiiiiiii napcmm nzamnn duzlecekkkkk iki aylki

7 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Sakin olur musun? O bebek çokta meraklı değildi dünyaya gelmeye yapacaksan güzel bir annelik yap bu sinirle çocugada zarar verirsin sakin davran oku üfle çocugu sen böyle panik yaptıkça çocukta huzursuz oluyordur. Bilmiyormuydunuz bebeğin sabaha kadar uyumadığını niye. Çocuk yaptınız ozaman çıldıracak bişey yok  bizim  yapabileceğimiz bişey de yok bebeğinin dilinden sen anlarsın gazı varsa masaj yap açsa doyur altına bak nazar değdi ise dua oku  önce sen Bi kendine gel sinir oluyorum böyle başlık açanlara sanki bizde bebek yok
-Reklam-
+3 oy
(10,044 puan) tarafından
Sen böyle panik stres oldukça o çocuk hiç susmaz, çünkü anlıyor hissediyor o minikler çok akıllı. Öncelikle kabullen bu durumu bebekler derdini ağlayarak anlatıyor farkındasın umarım bu durumun. Önce kendin sakinleş ki bebeğini sakinleştirebil. İnşirah süresini oku dinle bebeğini oku üfle. 
+1 oy
(9 puan) tarafından
Apartmandan atlasan suscakmı :))) şaka bi yanada benim bebegimde oyledi zamanla düzeliyo 5 aylık oldukdan sonra düzeldi annelik zor allah kolaylık versin
+1 oy
tarafından

Onun gazı var büyük ihtimalle yada doymuyo msaj yapacaksın biz bile az bi gazımız olunca bıçak gibi sallanıyo acısına dayanamıyoruz o nasıl dayansın brnimkide durmuyo üstelik benim 2 tane dua oku yüzüne üfle sen huzursuz oldukça oda hissediyo elden bişey gelmez yani sabredeceksin başka çaren yok 

+1 oy
tarafından
Atlamayan ne olsun ???? Sakin ol önce ki faydan olsun yavrucaga ona ağlama demek sana konuşma demek gibi bişey oda derdini öyle anlatıyor napsin yani kendi bile bilmiyor niye ağladığını amavar bı acıyan yeri de agliyo dimi ? Bizde anneyiz burda böyle şeyler cok sinirimi bozuyo bak ben iki gundur gribim oğluma da geçti  dun gece ateşlendi sabahladm başında bu halde agliyo uyumuyo mizmizlaniyo yemiyo insan evladının cani aciyoken kendini yok sayabiliyosa ebeveyndir o agliyo diye ver yansın ederek ebeveyn olunmaz.
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Babası biraz alsa siz uyusaniz gündüz aileden yardım edeniniz yok mu
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Delirecek bir durum göremedim bebek yani böyle olacagı belli değil iyi uyumaz ağlar gazı vardır açtır siz delirdikçe o çocuga faydalı olamazsınız zaten. 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 568 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,422 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 347 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde A.T (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,113 göst.
4 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,775 puan) tarafından soruldu

412,817 soru

12,428,577 cevap

45,581 kullanıcı