0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (866 puan) tarafından
tarafından kapalı
Gene kaynana ile konuştuk diyor ki okul çantası konusu açıldı çocuk okuldan gelirken annesi taşır çantayı felan dedi sonra hemen ben taşırım dedi önceden bu konular yüzühden çok kavga ettik çocuğumu yanına almak istiyor deli oluyorum o an nedense cevap veremedim gene ama delireceğim artık bana anneliği bile yakıştıramıyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ötsün dursun boşversene 
(866 puan) tarafından
Yapımda yok canım çok takıyorum hasta olacağım pislik karı bana hayatı zindan etti birde gülerek söylüyor ki söylediği şey yumuşasın diye ama anlamı değişmiyor
tarafından
Üzüldüğünü biliyorsa ondan yapıyordur belli etme takmadığını düşünsün canım
(866 puan) tarafından
Onuda denedim dahada tepeme çıktı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız senin su kaynana varya bi kendi oğlunu kiskaniyo bi senin oğlunu kiskaniyo tobe yarabbi ya ne bu ya bak bacım benden sana dost tavsiyesi sakin ama sakın kaynanana çocuğunun ağzına bi lokma koymasına bile izin verme baktı kendi oğlu senden vazgecmiyo seninkini almaya calisiyo heralde kayinbaban yok mu senin 
(866 puan) tarafından
Neler dedim eşim iyi tamam ama anası o kadın sonuçta çokta güvenemiyorum çünkü verdiği sözleri tutan birisi değil kızına msj attım annen böyle konuşmasın diye yok kimsenin umrunda değil
tarafından
Ya kaynanana konuşcan çatır çatır ya eşinle bi güzel kavga edip onu konusturcan ama ağzına geleni saycak ya da koycaksiniz araya mesafeyi böyle olmaz ben bıktım kadından ya inan şöyle yakınımda komşum arkadaşım falan olsan ben bunları görsem kendim dayanamam kavga ederim onunla manyak kadın ya
(866 puan) tarafından
Canım eşim öyle annesine laf demez bana der tamm merak etme vermem falan diye ne kavgalar ettik bir bilseniz
tarafından
Eşin bişey demiyosa o zaman sen dicen bu ne ya bu kadar manyak kadın evlendirmeseymis o zaman oğlunu
(866 puan) tarafından
Keşke benimde başımı yakmasaydı
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Kız ne takıyorsun. Sende ona onun dilinden konuş. Ayy sende bir alemsin önce annesi taşır diyorsun sonra ben taşırım diyorsun hayır yani bana mı kıyamıyorsun deyip gül. Çocuğu yanına almak istediğinde valla sende o kadar çocuk büyüttün maşallah hâlâ hevesin var. Seni bi doktora götürek belki hâlâ geç değildir bı şans varsa bi daha doğur senin çocuk hasretin bitmeyecek de gül.o öyle konuştukça sinir olma belli ki amacı seni sinir etmek. Sende her söylediğini espiriye vur gül gülerek espirili cevap ver. Bir süre sonra seni sinir edemedikce bırakır böyle yapmayı. Birakmasa bile sen sinir olmak yerine onun bu bitmeyen çabasıyla eglenirsin:) 
(866 puan) tarafından
Kandırır diyu korkuyorum çok fena çünkü
0 oy
(135,419 puan) tarafından
kiz çamta degilmi tasisin nolcak konuyu nasi annelihi yakistirmiyora bagladin
(866 puan) tarafından
Daha önce çok başka şeyler yaşadım eşim gözünün bana benzediğini söyledi diye o kim ki aynı kızıma benziyor dedi
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Ne sıfatla senin çocuğunu istiyomuş 
(866 puan) tarafından
Pislik işte
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Benim kaynanada aynı kendi oğlunu yanına çekemedi benim  oğlumu cagiriyo gel ben sana anandan iyi bakarim diyo değil oğlumu kesip attığım tırnağını yine vermen  boşver kiz havlasın dursunlar  takma
(2,467 puan) tarafından
Korkma canim sen tavrını koy  mesafeli davran karşısında ne kadar susarsan o kadar ezmeye çalışır benimki oyle mesela biraz dış göstermek lazım
(2,467 puan) tarafından
Kiz büyük konuşmayın ama açlıktan ölsem kaynanaya yakın oturmam çekilecek çile değil 1 hafta geldi kaldı canımdan bezdim imkan varsa bence sende hic yaklaşma geldiğinde oğluma benimle köye  gel sana tablet telefon ne istersen alırız gezdiruriz diye kaynana bir yandan kaynata  bir yandan aklını çekmeye çalıştılar hayır cocuk tamam dese bizle gelmek istiyo diye götürecek yani yakın olsak neler eder sen düşün
(866 puan) tarafından
Peki çocuğun bunlara kandı mı canım
(2,467 puan) tarafından
Alacaklarına inandı ama benim çocuklarım bana cok bağlı benden 1 gün ayrı kalamazlar dünyayı alaçam desede giderim demez seninki de demez merak etme
(866 puan) tarafından
İnşaallah canım inşallah Rabbim onları bizlere bağışmasın

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 247 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 462 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 767 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

411,063 soru

12,373,219 cevap

42,581 kullanıcı

Kategoriler

...