0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (5,896 puan) tarafından

Kızlar.komsumun montu ben resmini çektim hic biseysi yoktu ufak bir şey olsa hemen belirtyiroum  komsumda dedi herhalde ufak bı leke görmüş silmeye çalışmış dağıtmış byle bişey kesinlkle yoktu yakın resimlerinde gönderdim canlı desteğe szce iade olsada biz nkdr ücret vercez bilen varmı hale bak yaaa

image

image

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir bilgim yok ama çok belli leke var 
(5,896 puan) tarafından
Cnm hiç öyle bisey yoktu kenslkle okdr baktık tertemiz yeni gbiydi bnce ufak bişey görüp silmeye çalışıp dağitmiş
tarafından
Olabilir, kuru yemizlemeye verseniz çıkar mı ki
(5,896 puan) tarafından
İnşallah iade olmaz bizim suçumuz.yok acaba parayı nkdr alacak bizden
tarafından
O konuda hiç bir bilgim yok canım
-Reklam-
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Dolap uygulamasında mi sattin
(5,896 puan) tarafından
Evet yaa
(1,639 puan) tarafından
Geçen benimde eşim yelek sattı farketmemis minicik Bi delik varmış iade ettiler ama herhangi Bi ödeme yapmadı eşim iade icin
(5,896 puan) tarafından
Peki mont sattiginiz zaman karşı taraf mi kargo ödemişti yoksa sizmi odemistiniz canlı desteğe bağlandım hiç bişey anlqmdim makbuz falan atarsınız kargo ücreti için kupon indirimi falan bişey analamdim
(1,639 puan) tarafından
Canım kargo ücretini herzaman alıcı öder
0 oy
(9,569 puan) tarafından
Sadece kargo geri iadede senden gider yazıyor ama geçen ben iade de bulundum kargocu sizden gideilir dedi
(5,896 puan) tarafından
Yarı yarıya mi acaba nkdr oluyor fiyatı vala komusumun biz baktık temizdi kartanmi kesiyor yoksa kapıdanmi acaba
(9,569 puan) tarafından
Bence kargo kapıda ödeme için kesiyordur
(5,896 puan) tarafından
Öyle bir şey olursa komşuma derim parasini versin Zaten biz temiz mont gönderdik allahtan ölçüleri falan almıştık ordan heryeri belli oluuridu gönderdim.canli desteğe bakın nerde leke var dye kadın resim atmış resmen gölge gibi allaskina bu resimde bile olur bizim gözümüz kör mü nye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
0 oy
7 cevap 510 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mercann (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Emmarose (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kaavi (2,738 puan) tarafından soruldu