0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 4 yaşında kızım var 3 aylık da prematüre bebeğim var bu perşembe iznim bitiyo işe başlamak zorundayım  nasıl yapacağım hiç bilmiyorum ya  tam da mamayı kestik tamamen enziryorum derken  işe başlamak zorundayım  biberon vermek zorunda kalacak eşim bebeğim daha  çok küçük   eşimin işi yok iki çocuğa mümkün değil bakamaz  kızım kreşe gidiyor ama onu her sabah hazırlamak göndermek gidip almak zaten ayrı bir zor :(((( kara kara düşünüyorum bu şekilde çalışma hayatında da verimli olamayacağım ki aklım hep bebeğimde olacak hadi kızım neyse az çok büyüdü  offff çok dertliyim ne halt edecem ne var yani  annelere emzirme süreci boyunca doğum izni olsa tek maaşımiz var ücretsiz izne ayrılma gibi bir durumum da yok   çok üzülüyorum kızlar ya dertlendim ne yapayım ben :((((

6 Cevaplar

0 oy
(19,260 puan) tarafından
Seninki daha küçük canım eşinin çalışma imkanı yok mu o çalışsaydı da sem büyütseydin gerçekten en azından ilk altı ay anne sütü diyorlar bebek iki aylık olunca gel çalış diyorlar ama nasıl 
tarafından
Ya eşim çalışsa da asgari ücret olacak kesinlikle yetmez bize benim maaşım yetmiyo daha asgarî ücret hiç yetmez yaa :((
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Mesleğin ne ? Bende ilk başta çok korkuyorum ama Allah yoluna koyuyor hatta işe başlayınca bütün enerjim geri geldi daha mutlu daha üretkendim 
(2,743 puan) tarafından
Eşine stresini yansıtma relax ol. Sen yaparsın de. Gazla inan bak çalışmak sana da iyi gelecek premature diye kendini strese sokma. Ki çok haklsın ama inan bak çalışmaya başlayınca yoluna giriyor
tarafından
Ya 4 yaşındaki kızım da 1 yaşındayken ise başlamıştım o zaman biraz daha iyiydi ama yine de çok zorlanmistim hele okul idaresi  sürekli daha verimli daha çok çalışmamızı istiyo baskı yapıyo iyice stres olmuştum okula çocuğa eşime evime çok Zor getisiyordum  masallah size inşallah bende yapabilirim :(((
(2,743 puan) tarafından
Ben her şeye yetişiyorum ya bi şekilde çok şükür Allah'ım mükemmel olmasa da oluyor. Hiçbir zaman yapamam yetişemem demiyorum. Kötü konusunca modum düşüyor. Pozitif düşün. De ki çalışcam üretken olucam ne bilim de bi şeyler böyle şeyler beni gaza getiriyor hdhdjd
tarafından
Haishabsushhshshshsh
(2,743 puan) tarafından
:D hahahaha
0 oy
(610 puan) tarafından
Esin iş bulamaz mi hasta falan mi
tarafından
Canım eşim çalışsa da asgari ücretle olacak ve asgarî ücret bize hiç yetmez kaldı ki benim maaşım yetmiyo eşimin işi biraz karmaşık ya uzun mesele
(610 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun zor gerçekten geçinmek
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Heyet raporu eskisi gibi kolay vermiyorlar. Ya tanıdık olacak, ya da calismana engel bir sağlık sorunu. Ben o kadar aramıştım ki. Anca bileğimde bir rahatsizlik var diye alabilmistim. Onda da anca 3 ay vermislerdi ayrı ayrı. Dediğim gibi aşırı zor. Pandemiden sonra zaten hiç vermez oldular.
tarafından
Ya  bu toplara girmek hiç istemiyorum ama çok çaresizim işte:((
0 oy
(5,657 puan) tarafından
Heyet raporu pandemiden sonra araştırmaya giriyor o nedenle hiçbir dr vermez de imza da atmaz. Bizim başhemşirelik arkadaşa yapmasaydın 2.çocuğu, bilmiyor muydun çalışma düzenini dedi hiç acımazlar vallahi. Vicdanları yok.
tarafından
Kimse çocuk yapmasın o Zaman vala millet manyak bu çocuklar bu ülkenin geleceği olacak değil mi sağlıklı bir toplum için iyi birey yetiştirmek istiyoruz off çok basit düşünmüş hemşire hanım
0 oy
tarafından
Aile hekiminden 10 gün rapor al. Rapor bitince bir ön gün daha alabilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S123456789 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde pembesever (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,453 puan) tarafından soruldu

413,891 soru

12,458,142 cevap

46,580 kullanıcı

Kategoriler