0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
20 aylik oğlum 5 gündür gündüz uykusunu yapmıyor ölüyorum yorgunluktan sabah 7 den akşam 9 a kadar peşimde ne bir iş yapabiliyorum ne bir seyy :(

4 Cevaplar

0 oy
(16,284 puan) tarafından
2 aydır bende öyleyim canıma okuyor canımaaa 
tarafından
Vallahi çok zor böyle ya hem onun canına yazık hem bana :( hiç oturamiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,193 puan) tarafından
erken birakmis canim ya biraz zorlasan uyutmaya belki uyur bide eger gece sabaha kadar guzel uyuyorsa o zman da birakmasi normal bnim eltimin cocugu 28 aylik hala gunduz uykusu yapar mesela
tarafından
Gece uykusu güzel ama hep erken kalkar saat kaçta yatarsam yatsın deniyorum her türlü yolu ama asla uyumuyor :(
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Benimki de 20 aylık.15 gündür emmeyi bıraktı.öğlen uykusuna yatana kadar banada kendinede eziyet ediyor.Kemdini yerden yere vuruyor.Uyumassa bu sefer akşama kadar ağlıyor tam akşam ezanina yakın uyuyor.Bu seferde gece yatmıyor.Emerek uyumaya alışmıştı.Uyku konusunda çok zorlanıyoruz bizde
(9,378 puan) tarafından
Sallayarak uyumuyor mu semoş
tarafından
Benimkine onu denedim o da olmadi
(9,378 puan) tarafından
Benimki uyumuyordu bıraktım gündüz uykusunu sabah geç kalkıyor akşamda erken uyuyor uzun uyuyor tabi sizinkiler daha küçük
(3,283 puan) tarafından
Yok emos dokunmama konuşmama bile izin vermiyor.Krize giriyor resmen.Şimdi sinirden oturup aglicaktim nerdeyse.Aglaya ağlaya yattı hala burnunu cekiyo
(9,378 puan) tarafından
Yeni bıraktı ya emmeyi belki ondandir ya
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Bizden de selam olsun. O kadar hareketli ki saniyesinde tezgaha çıkıyor dolapları açıyor ya da tencere tava alıp yemek yağıyor dün 3 parça eşya kırdı fırlattı attı mesela. Üç kere büyük düştü gün içindekiler hariç yani. Vallahi canım çıkıyor 26 aylık 
tarafından
Ayy yazık onun canına kıyamam yaa dünya ne karmaşık onlar için değil mi yaa :( anne olmak çok zor cooook
(15,132 puan) tarafından
Çok zor valla. Anlık herşeyi kovalamak lazım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 446 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seri (7,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 543 göst.
0 oy
21 cevap 797 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (1,497 puan) tarafından soruldu
0 oy