0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar oğlum haftalardır ishal. İki kez tahlil yaprirdik bişey çıkmadı ama geçmiyoda. Probiyotik kullanıyoruz günde 5 keze kadar kaka yapar bunun ikisi net ishal diğerleri normal. Ben korkmaya başladım tahlilden bişey çıkmıyo ama ne bileyim bu durumu yaşayan var mı ya

3 Cevaplar

0 oy
(4,207 puan) tarafından
Başka bir doktora daha görün tek doktorla kalma derim
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Doktor doktor gez bebeğim. Benimkiler de bi şeyi yok bi şeyii yok. Sadece öksürük boğaz enfeksiyonu dediler. Bi tane doktor şüphelendi hemen bizi büyük hastaneye sevk etti. Çocuğumda mastoidit çıktı. Allah razı olsun o doktordan geliştirmedi. Hemen yatış verdiler 1 haftadır hastanedeyiz. Ayrıca ishal e direkt yatış veriyorlar. Dehidrasyon olabilir. Allah korusun
0 oy
(131 puan) tarafından
Canım bizde günlerdir ishaliz doktora da gittik probiyotik önerdiler onu da kullandım ama gene geçmedi reflor kullandık gene geçmedi gunde iki kere haşlanmış patates (tuzsuz) verdim sabahları da burda kahvaltılık olarak kullanilansusam ezmesi ile pekmez karıştırıp verdim normale dönmeye başladı iki gundur koyu kıvamlı yapıyor tuvaletini 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepp60 (90 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 141 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miniklerimm. (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 145 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2oglanannesiii (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

412,243 soru

12,409,855 cevap

44,789 kullanıcı

Kategoriler

...