0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar hadi komik anlar gelsin.  Bi keresinde kucuktuk ablamin iPhone telefonu vardi. Kavga ettik tabi ablam benim teli sakladi . Tabi ben saklamaya korkardim ablamdan. Tabi ben dururmuyum . Sonra telinin sifresini degistirdim . Dedimki iPhone telefonun sifresi unutulunca ikinci sifreyle aciliyo. Telimi verirsen acarim dedim . Ablamda saf gibi vermisti telimi . Sonra babanneme anlatmistim cok gulmustuk.  Simdi buyuduk ikimizde evlendik cocuklarimiz oldu. Ha ablama bunu halada itiraf etmedim . Yakin zamanda itiraf edicem 

Hadi sizde anlatin komik olaylarinizi . Gulelim gulmeye ihtiyacim var cunku

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benden bir buçuk yaş küçük bi kız kardeşim var onunla çok oyun oynardık babaannemgil umreye gitti bize ordan bebek getirdiler böyle eline basınca ya taiba diye ilahi söylüyor yürüyor kardeşimle onların eline basar basar ağlardık oyun ya evlenmişiz onlar bizim bebeklerimiz babaları yok bizi terk edip gitmiş bebeklerimizde baba diye ağlıyor biz onlardan daha çok ağlardık ama ağlamayı bir gör sanırsın canımızı alıyorlar öyle bir ağlama bide saatlerce sürerdi oyunumuz 
tarafından
Ayy Allah iyiliğinizi versin kız ajahags
tarafından
Çocukluk işte hangi kafayla oynuyorsak bu oyunu
-Reklam-
0 oy
tarafından

En iyi taze hatırladığım şeyi anlatayım..

Doğumda doktora ve ebelere ağzıma ne geliyorsa söylemişim.. Bayağı küfür falan yani :D bebek ha çıktı ha çıkacak benn baygın baygın kocammmm diye bağırmışım( normalde kullanmam o kelimeyi) :Dvee sancı çekerken pencerem açıktı nefes alamıyordum. Dışarıya baktım şaldır şaldır yağmur yağıyor. Babam da küçük kardeşimi oyalıyormuş. Ben taa yukarıdan gece gece babağğğğ diye anırmışım resmen :D babam ne alaka yani..? Hastanedeki herkes duymuş sesimi. Çıktığımda Babasına bağıran kız bu mu diye sormuşlardı. Rezillik valla:angel: birr deee markette suyum gelmişti. A101 içinde "aşkım içimden Bi şey akıyor durduramıyom" demiştim. Sanırım çok bağırmışım orda da Bi rezil oldum :D

Öyle yani canoooı

(2,651 puan) tarafından
Uyuyan çocuk uyanıyodu gece gece iyi güldüm sayende canım :D
tarafından
Allah yüzünüzden eksik etmesin :)
0 oy
tarafından
Bugün 3 kere açıldı bu post sjs

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 199 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu