0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Iki hafta geçmişti ola bilir dedim adetim düzensiz olmuştur dedim takmadim eşim bir test al yap dedi yaptim direk iki çizgi gözümün önünde kizim 6 aylik nasıl olacak bilmiyorum ablam olmasın dedi korundu 10 yıldır çocuğu olmuyor bir kızdan başka şimdi tup yapacak bu yüzden basimda gelir mi korktum biraz o yüzden istedim eşim yardım ediyor uyutmasina kadar altını değiştiriyor hayırlısı buymuş ben tek cocugum diyerleri üvey kizim tek olmasını istemedim allah olmayanada versin insalah

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy bu ikinci bebek haberi inşallah daha da artar bu haberler isteyen herkese versin rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla büyüt ikisininde 
(526 puan) tarafından
Sağol cnm isteyen herkese versin bir yanım mutlu bir yanım mutsuz
tarafından
Hayırlısı kuzum
-Reklam-
0 oy
(2,593 puan) tarafından
hayırlısı olsun inşallah canım rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah 
(526 puan) tarafından
Amin insalah
0 oy
(531 puan) tarafından
Kan testi yaptır cnm emzirirken hormonlardan dolayı da pozitif çıkabiliyor bende öyle olmuştu çünkü 
(526 puan) tarafından
Verdim cnm bir saat sonra alacam insalah yoktur varsada allah vergisi
(531 puan) tarafından
Hayırlısı cnm haber ver
(526 puan) tarafından
Sonucum çıktı 5 haftalik
(531 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm sakin olmasaydı falan deme rabbim yardim eder bak bende senin gibiyim kızım 1 yaşında 15 haftalik gebeyim Allaha sakin isyan etme herşey güzel olacak
(526 puan) tarafından
Işte isyan etmiyorum bu kız nasıl suten kesilir dusunuyom
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 6 aylikken bir hafta geçmişti test yaptım iki çizgi netti dedim hamileyim bebeğim küçük ama biyandan da istemiyorum ama benim bi kiizm daha var 6 yaşında tek değil yani .sonra istemeye başladım 7 haftalikken kanamam başladı düştü yani istemedim oldu istedim benimle kalmadi. Allah gönlüne göre versin inş.simdi oğlum 10 aylık olacak .
0 oy
(904 puan) tarafından
Nasibi varmis canm bu arada ablan nasl korundu
(526 puan) tarafından
Bildiğimiz eşi korunuyordu bir iki sene kanalar kanla doldu kapandı amalyat oldu olmadi 10 yıldır çocuğu olmuyor tup yapacak
(904 puan) tarafından
Böyle  birseyi ilk  defa duyuyorm  rabbim bi bebek nasip etsn  insallh

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
0 oy
7 cevap 377 göst.
0 oy
12 cevap 608 göst.
0 oy
14 cevap 943 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Bedia (319 puan) tarafından soruldu