0 oy
2,120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
70 günlük kolik bi kızım var akşam saatlerinde başlar ağlamaya 12 ye kadar falan huysuz olur. Gündüz uykularımız da yeni yeni uzuyo önceden 5 dk da bir uyanırdı ağlardı tuvalete bile kosarak ve dua ederek gidiodum o derece. 

Hal böyle olunca ben evin temziliğini her gün yapamıyorum akşam yemekleri bile Allah ne verdiyse kahvaltı tost ya da makarna.

Bi kaç gün önce kaynana geldi (alt katımda oturuyo kendisi) gündüz vaktiydi ben bebeği sallıyodum oturdu baktı baktı koltuktan saç telimi bulmus al saç dedi yere halıya attı. Kan beynime sıçradı ama sakince hergün süpüremiyorum dedim çocugun durmaaayyyki ben alam aşağı götürem sende işini yap dedi.

Ben buna hırslandım bugun de eşime bıraktım çocugu yatak odasında basında bekledi ben bütün evi dip köşe girdim cam falan.

Az önce de eşim hem tv yi açtı maça bakıyodu hem kulağında kulaklık telefonundan film izliyodu kapıyi içerden  kitlemiş eşim üstteki kilitten, geldi kaynana anahtar dısarda çevirdi açılmadı kapı daha da tıklatmadı kapıya indi aşağı bende duydum aslında ama eşime duyurmadım o kulaklıktan dolayı duymadı. 

Çok yorulmuştum bütün gün canım çıkmıstı bide akşam akşam çekmek istemedim ayıp mı ettim bilmem ama sonradan da içime sinmedi

44 Cevaplar

0 oy
(1,754 puan) tarafından
Benim kaynanamda aynıydı ver bakıym sen işini yap der dururdu gerçi hala öylede el meder yavrum ayıp el neder yavrum gunah bemde beni ayıplayan benim evime gelmesn dedim valla Allah affetsin çoğu zaman bende açmzdm kapıyı dakka başı gelirdi saçma sapan konuşurdu napıykm benmde dinlenmeye ihtiyacım oluyodu kızım uyurdu bağıra bağıra konuşurdu zaten uyumuyo çoçuk görüyo inada yapar gibi kapıda kocaman zile basmayın yazıyodu basardı çok şukur ev aldım kurtuldum darısı Sana bana inanmıyodu ağladığına ver bakarm ver bakarm içim eriye eriye ağlarken verdim kucağına al dedi almadm bak çok istyodun dedim en son havaya atıp susturmaya çalıştı aldım 2 aylıkdı prametüre doğdu o gun bugunudur ver bakıyım demez 
-Reklam-
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Kız anahtar dışarda ne ben zili söktüm... Eltimin kızında anahtar vardı dışarda kalırsam yedek dursun diye bir gece kapı açıldı ben elimde beyzbol sopası kapıda bekliyorum eltimin kızı içeri girdi .. napiyorsun bu saatte dedim sigara icecektim dedi kahvehane mı burası anahtarını bana ver dedi. Aldım hiç gelemem öyle şeye resmen elinle namahremini açmışsın al kız yarın anahtarı zaten aile binasiymis üstüne not yaz zile basmayın diye 
0 oy
(367 puan) tarafından
Evine bile  istedikleri g i acio giriyorlar. Senin soz hakkin yok ozelin yok. Tabi ki sana bu muameleyi yaparlar ne bekliyoraun. Saygiyi once insan kendisine verir sizde o kalmamis

Yerlerdesin..
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bence o anahtari kapidan al ilk once senin yasam alanina senden habersiz girmesin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 725 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,182 göst.
2 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 776 göst.
4 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,725 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu

413,087 soru

12,436,895 cevap

45,836 kullanıcı

Kategoriler

...