Kızlar biraz içimi dökmek istedim. benim evliliğim ilk başından beri kayinvalidemle problemlerim vardı. Sadece eşimi seviyordum ve ona çok güveniyordum gerisini ozman için bosvermistim. Ama ne zman ki aynı eve girdik başladı herşey. 10 ay aynı evde yaşadık. Sorunlar tartışmalar evden kovmalar benimde kimsesizligimden cesaret alarak günden güne gitti. 10 ay sonra hamile kaldım eşimde evimizi ayırdı ama nasıl kavga laf hakaretler gecenin 2sinde bomboş bir eve geldik. Evi tutmuştuk ama eşya alıp öyle gecicektik birakamdilae kavganın sonu olmayinca gece çıkardı eşim boş eve geldik. 3 ay kimse sorması gelmedi gitmedi. Karşılıklı bloklrada oturyoruz bu arada. Hamileyim ilk aylar zor geçiyor kimsem yok gurbetrwyim sonra eşim beni aykalrima götürdü yalvar yakar kabul ettim kaç kere gitikten sonra yüzüme baktılar. Sanki ben suckuymusum gibi dabradilar. Sabahın 7 sinde kayinvamdemij kahvaltısını gkrumclerimim kahvaltısını hazırladım bütün evi temzilerdim sırf memnun olsunkarda ses etmeidler ama yine olmadı. Aylar sonra duzeldiler. Ama konuşmalar hala canımı yakıyor evladım var ona tutunuyorim ama bazen ki olan muhabbetler canımı sıkıyor. Ben evlenirken eşimin annesi altın yapmam bende gizliden emanet taktım geri verdim sadece 2 bilezik kaldı bana ve alyansim başka birseyim yoktu düğünde kına bir gecede oldu nişanda evde oldu ne set ne altın hicbirsey takılmadı. Son kendimi yiyip bitirdigim konu ise haftasonu akrabalrinun nişanı vardı salona oğlan tarafı çeşit çeşit döktürmusler salona herkese fazlaisyla dağıtıldı bohçalar geline takılan altınlar. Döndüm eşime dedim hani sizde yokru böyle şeyler çünkü bana öyle dediler biz bilemeyiz oyle bizim adette yok. Sonra kaynnam dedi ne gerek var söz jendinizi gördünüz ben cocukalrimu hiç yormadjm herşeyi hazır 4 4 Luk yaptım kimseye off dedirtmedim. Gücüm vardı altında donattım. Bana bir kal geldi ne dicegimi bilmedim tabi sonrasinda kendimi yiyip bitirdim niye bizim böyle olmadı bosey yapmadınız mı demedim diye. Hakkkiniz helal edin kızlar okuyan olursa eğer sıkılmadan bana akıl nasihat verebilir mi nasil davransam diye