+1 oy
1,232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Eve gelirken elini opturen çıkarken elini öptüren sacam sapan ortamlarda bile sürekli el uzatıp el opturen kayinvalide sizinde varmi   

33 Cevaplar

0 oy
(204 puan) tarafından
Kız  derdi neymiş o kadar el opturme sevdası da neymiş?
-Reklam-
0 oy
tarafından

Elini zorla öpüyorum :D Tam elini öpmeye eğiliyorum oturmuyor başımdan tutup anlimdan öpüyor ❤

(164,072 puan) tarafından
gòzü portleyen emojiiui
tarafından
Yaaaa opturmeyen cinsten benim ki sjjsjs
0 oy
(2,686 puan) tarafından

Benim degilde ablamin kaynanasi oyle ve ablamda israrla opmez cadaloz bi karidir kendileri ne o oyle hanim aga gibi gel op git op.kari.utanmasa aksamaca eli havada bekler siradakiiiii :woot:

0 oy
(775 puan) tarafından
Elini öptürünce noluyomuş anlamadım saçmalık bencede Allahtan benimkiler öyle değil bayramdan bayrama kendi annemlerde öyledir bayramda el öpülür sadece olması gerekende budur bence
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Eli kıçına giresice yaa amacı ne :D komik geldi okuyunca düşünsene saat başı el öptürüyo:D 

0 oy
(3,406 puan) tarafından
Asla el opturmez 2 yıldır geliniyim bir kez olsun opturmedi yani kötü anlamda değil sevmez öyle şeyler öper bizi sadece 
0 oy
tarafından
Bizimkiler de ne olursa olsun onlara gidince yada onlar gelince mutlaka el öpülür hastalık varken sadece öpmedim ama kaynanama dedim el öpme mevzusu bayramdan bayrama olsun anne dedim kabul etti ama kayınpeder hala el opturur 
0 oy
tarafından
EL ÖPMEYLE AĞIZ PİSLENMEZ
0 oy
(4,191 puan) tarafından
Bizde bir kayınbaba var bizimki dul ama sadece biz değil yolda gördüğüne bile el öptürüyor bir topluma girdiği anda herkese el uzatır opturmeye
0 oy
(643 puan) tarafından
5 senelik geliniyim hiç elini öpmedim. Bayramda seyranda düğünde bile. Eşimde hiç  öpmemiş. İki ablasi var onlarda. Benim kayınvalidem ilk evlenip el öpmeye gittigimizde. Saygı burdan geçmiyor gönülden geçiyor benim elimi öpmene gerek yok kızım demisti 
0 oy
(1 puan) tarafından

Aynısı bende var yaş olarak benden 4yas benden büyük olmasına rağmen bana ve değer 5 damadlarinana mecburi olarak her gün elimi opeceksiniz günde 2 bazen 3 sabah akşam her gün elini bana uzatıyor yaklaşık 17 yıldır her gün 2 bazen de 3 elini opmekten bende bıktım 

(2,232 puan) tarafından

4 yasmi buyuk?   opme . ne mana yani. en bastan bir gun iki gun tamam optun diyelim. 3. gun hayirdir noluyorki boyle diyemedinmi:))🤣🤣elini opunce diger elini uzatip haşlik falan iste bikac kere bayram cocugu gibi.🤣🤣🤣

tarafından

Kiz casper bu bir abi galiba baksana nicke ;)

(6,312 puan) tarafından

Eski posttt

(2,779 puan) tarafından

Erkek baksana diğer damatlar diyor @casperiye11

(2,232 puan) tarafından

hic dikkat etmedim. abi sen senin kaynanaya okadar saygisizlik etme🤣 gelinler etsinde damatlar kaynanaya saygisizlik etmesin🤣

0 oy
tarafından

Kayinvalidem asla opturmez ki ben ha bire el uzatan birinin elini hic opmezdim herhalde bu ne enaniyet yahu.

0 oy
(608 puan) tarafından

Vallahi asla öpmem canım babamın annemin hariç asla kimsenin elinde belki kayınpederimin elini bile öpmem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 374 göst.
0 oy
6 cevap 223 göst.
6 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Acemiannee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 269 göst.
15 Kasım 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,975 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 623 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,975 puan) tarafından soruldu