0 oy
140 göst.
Aile kategorisinde (664 puan) tarafından
2.5 yaşında kızlar oğlum oyun alanına götürmüştüm. tırmalanacak yere çıkmıştı oradan düştü iç tarafında da demir varmış kafası yani alnının ortası oraya çarptı tuttum hava da ama gücüm yetmedi alnının ortası mos mor oldu aklım çıktı. şimdi ne kadar süre uyutmamam gerek acaba çünkü 1 saat oldu ama gözleri kapanıyor uyku saati geçti zor oyalıyorum kusması felan olmadı çok şükür

4 Cevaplar

0 oy
(336 puan) tarafından
Eğer uykuya dayanamiyorsa uyut ama bir saat sonra falan tekrar uyandır eğer gözlerinde kayma vs fark edersen hiç bekleme acile koş canım onunla geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz kuzuya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeklerin kafasında en sağlam yer alın bölgesi bu konuda çok şanslisinz benim kızım sokakta düştü betona alnı çok sert çarptı alnı bayaaaa şişti yüreğim ağzıma geldi doktoru aradım kusma ateş yoksa korkma dedi bide çocuklarda baş bölgesinin en sağlam kısmı alın dedi içim rahatladı 1 saat uyutmaman yeterli uyusun ama saatlerce uyumasına izin verme bide hareketlerde değişiklik yok değil mi onuda bı takip et sorular sor mantıkli cevaplar veriyor mu diye geçmiş olsun 
0 oy
(28,953 puan) tarafından

Götürseydin keşke acile

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Kızımın da bu tarz düşmesi oldu acile götürdüm doktor düşe kalma büyüyecek napalim şuan sen gözlemle dedi eğer fışkırır gibi kusarsa gözlerde kayma olursa getir dedi uyut ama arada uyandır kontrol et demişti sende öyle yap canım bişey olmaz içini ferah tut 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nazliarzk1234 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Alisimm (2,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
29 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simsek21 (1,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
12 Ocak 2022 Aile kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu

407,225 soru

12,223,646 cevap

36,822 kullanıcı

...