0 oy
188 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,304 puan) tarafından

200×290 boyu 575 TL'ye iniyor kızlar. Salonum için düşünüyorum sürekli salonda oturuyoruz koltukların gri. Sizce kalitesi iyi midir kullanisli olur mu yoksa kaymazlar gibi kalitesiz mı olur. Bir de biraz büyük gelecek boyu aldıktan sonra kestireyim diyorum sizce nasıl olur ?

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kalitesini bilmem de görünümü guzel
(1,304 puan) tarafından
Şuan kullandığım halı kaliteli ama bembeyaz artık yıkamaya vermekten sıkıldım böyle desenli olsun dedim daha kullanışlı olur ama kalitesi de dusunduruyor canım
(1,367 puan) tarafından
Gorunum olarak çok benzeri bi yakınımda var kullanis olarak çok güzel. İnce ama anladığım kadarıyla
(1,304 puan) tarafından
7 mm yazıyor cnm
(1,367 puan) tarafından
Al bence 7mm kalin değil ama kullanışlı kır leke göstermez.
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Görüntü güzel. Kaymazlar kalitesiz değil ayrıca ben çok memnunum 
(1,304 puan) tarafından
Bnm kaymazlar antrede ve mutfakta var cnm memnun değilim kalitesiz çıktı bnm ince baya kullandıkça daha da inceldi rengi falan soldu. Supurmesi de zor yapışıyor ondan dedim
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Güzel model kuuzumm
0 oy
tarafından
Bu boya fiyatı çok iyi kaçırma 
(1,304 puan) tarafından
Fiyatı iyi cnm kalitesi nasıl olur acaba o düşündürdü 7 mm yazıyor çok ince kaymazlar gibi mi olur dedim ama alcam en kotu iade ederim beğenmezsem. Beğenirsem de azcik kestirmen gerekir inşallah kötü olmaz
0 oy
tarafından
Güzel görünüyo canm 
0 oy
tarafından
Yemişim kalitesini hiç bir lekeyi göstermez bu model. Ben olsam alırım valla. 
(1,304 puan) tarafından
Alcam kız gaza geldim :))) suanki halim bembeyaz illallah ettim ondan almak istiyorum halı ama sürekli oturduğumuz odada olacağı için biraz iyi olsun dedim inşallah iyidir
tarafından
Çay içiliyor kahve içiliyor sürekli oturulan oda ikinci bi mutfak gibi oluyor. Açık renk büyük hata kendimden biliyorum :)
(1,304 puan) tarafından
Eski evimde kullanmadığım salonda duruyordu cnm ondan almıştım beyaz renk. İki yıl oturduk orda bembeyaz durdu ayda yılda bir otururduk :) şimdiki evde salonda oturunca bembeyaz halı elimde patladı resmen kaç defa yıkamaya verdim başa cikamiyorum şimdi yedek alayım dedim en azından ara ara ikisini de kullanirim
0 oy
(404 puan) tarafından
Ben beğenmedim hali takıntım vardır 
(1,304 puan) tarafından
Modelinii rengini mi beğenmedin cnm
(404 puan) tarafından
Modelini çok herkeste var o tarz

İlgili bir soru bulunamadı

411,443 soru

12,385,453 cevap

43,496 kullanıcı

Kategoriler