Bugün vajinal mantar için yurtdışında bir doktora gittim kızlar. Doktorun biri Türk diğeri Özbek neyse muayene zamanı geldi buranın sistemi çok farklı Özbekistan’da yaşıyorum beni içeri aldılar çatala oturdum iki doktor da bakıyor çok tuhaf hissettim kendimi Türk olan erkek doktor senin hiç birşeyin yok dedi akıntım oluyor diyorum normal diyor kesik kesik diyorum akıntı olmayan kadın menapoz a girmiş kadındır dedi. E tamam hocam kaşıntım var diyorum yoktur birşey görünmüyor dedi . Tamam dedim Özbek doktor kadın beni odasına çağırdı ama Türk doktorun yanında hiç birşey demedi. Ben gördüm birşeyler var ama çok az dedi. 3 tane ilaç yazdı fitil ile birlikte. Türk olan doktor vajinayı asla yıkama hiç bir şekilde içine su girmeyecek dedi . Özbek doktor yıka temiz olsun hazır sularla istediğin kadar içini yıkayabilirsin dedi. Şimdi Türk doktora inansam eve geldim kaşıntım başladı akıntım başladı olacak ya doktorun yanında akıntı felan olmadı hiç ama afedersiniz tuvalete gittim az önce tine bembeyaz krema kıvamında akıntı gelmiş bir sürü . Yani kızlar iki doktor da çok zıt şeyler söyledi şimdi ben yine ne yapacağımı bilmiyorum gitmesem daha iyiydi