0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Kızlar borçlara yardım etmek icin süt reçeli yapip satacağım ama kac gram ve kac tl olsun karar veremedim yapanlar biliyordur saatlerce kaynayan emek isteyen bi ürün ben findikli yapacağım şimdilik eşim is arkadaşlarına satacak sizce ne kadarlik kaplarda ne kadara satayım nette kilosu 100 150 lira arası findiksiz

1 cevap

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Fiyat bilmiyorum ama küçük kaplara yap denemek almak isteyen ilk etapta 1 kiloluk almaz. Müşterilerin oturursa zamanla o zaman 1 kiloluk yapmaya başlarsın. 
(227 puan) tarafından
Bende boyle düşünüyorum ama bi turlu fiyata karar veremedim
(1,243 puan) tarafından
Masraflar ne kadar oluyo mesela 50 TL giderin oluyosa 30 40 da sen koy üzerine 1 kiloda 90a 80e sat ama yarım kilo yaparsan aynı şekilde 30 TL tuttu diyelim giderler 55 60 koy yani ortalama 30 40 TL arası koy çünkü eletrikte gidicek kavanozda etmekte verceksin
(227 puan) tarafından
Bi kavanoz bile 6 7 lira zaten kapakla birlikte hersey bu kadar pahaliyken napicam bakalım en iyisi ben ince bi hesap yapayım teşekkür ederim..
(1,243 puan) tarafından
Rica ederim canım bol satışların olsun cidden zor  girişimcilik bu zamanda
(227 puan) tarafından
Evet ucuza yapsam cebime bisey kalmicak cebime kalsa insanlara pahalı gelecek Allah yardımcımız olsun hepimizin
(1,243 puan) tarafından
Amin canım. Ortasını bulman lazım ne ucuz ne pahalı işte hepsini hesaplayıp ilk etapta 20 25 kar koyarsan alışırlar yılbaşından sonra zaten zamla cam herşey sende zam yaparsın önemli olan alıştırmak insanları
(227 puan) tarafından
Bakalım denemediğim kalmadi valla insallah bu iş tutar
(1,243 puan) tarafından
Umarım canım. Başka neler yaptın ki?
(227 puan) tarafından
Etamin havlu seccade yaptim amigurumi yaptım lif falan el isleri yani ama onları satacak cevrem yoktu bikac kisiyle kaldı hamile kalincada bıraktım simdi bebekle zaten olmaz artik onlar cok vakit istiyor
(227 puan) tarafından
Aslında guzellik uzmanıyım hatta egitmeniyim ama saglik sorunlarimdan dolayi biraktim hatir icin yakinlarimin nişan kina düğün baslarini makyajini falan yapıyorum
(1,243 puan) tarafından
Hatır için yapma onu da yaparsan ücret al canım oda gelir olur arada da olsa. Hatta evlere bile gidebilirsin öyle tanıdıklarının boya makyaj manikür ne isterlerse. Bizim burda bi kuaför var dükkanı yok sadece tanıdığı mahallelere gidiyo boya yapıyo kaş bıyık ne olursa. Kuaförden bi tık uyguna alıyo hem gider az oluyo evde tık tık yapıyo herşeyi.
(227 puan) tarafından
Bende bi donem oyle yaptım ama sağlık problemlerim musade etmiyor malesef
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 413 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Karakiz1515 (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,299 soru