0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar doğumunun riskli olacağını söylemişti devlet hastanesindeki doktor son kontrolümde burda doğum yapamazsın falan demişti demiştim size endişelerimden bahsetmiştim. Elim görevden geldi bu arada sağasalim çok şükür dün gittik ve doktor biliyor musun hiç öyle bir durum yok dedi. Ki öyle bir durum olsa ben ameliyatını yaparım sıkıntı olmaz ama hiç tehlikeli durum yok minnacık bir yapışıklık bile yok dedi. Gebeliğiyle son sezedyanları arasında bir iki ay olan üst üste 4. sezeryanını yapan hastayı ameliyat ettim dün gayet de güzeldi ki seninki öyle bir durum da değil dedi bir güzel rahatlattı. Bir de oluşumu baya gösterdi fotoğrafını verdi her şey gayet yolunda bir problem de yok rahat rahat doğumunu bekliycem artık. Bu da benim minnakım. İki buçuk ay kaldı doğmasına❤ maşallah derseniz çok sevinirim.

5 Cevaplar

0 oy
(6,752 puan) tarafından
maşaAllahh canım ❤️❤️ Allah'ım sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah ❤️☺️
tarafından
Amin canım tüm yavrularını bekleyen anneler sağa salim kavuşsunlar. Allah razı olsun ❤
(6,752 puan) tarafından
Aminn Senden de Allah razı olsun kuzum ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Maşallah kuzuma rabbim esirgesin hayırla sağlıkla kavuşun inşallah ")
tarafından
İnşallah teyzesi çok teşekkür ederiz ❤
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına canım inşallah 
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun ❤
0 oy
(4,390 puan) tarafından

Allah tamamına erdirsin canim<3

tarafından
Allah razı olsun canım❤
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Masallah allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim
tarafından
İnşallah canım çok sağol❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 282 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
25 cevap 718 göst.

407,228 soru

12,223,646 cevap

36,822 kullanıcı

...