+1 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sadece yemek yaparken izleyebiliyorum ses olsun diye açıyorum güzel bir dizi söyler misiniz acaba :))

16 Cevaplar

+1 oy
(592 puan) tarafından
Valla ben hep Aşkı memnu izliyorum 
(592 puan) tarafından
Hastayım resmen ben eşim diyor ne zaman bırakacaksin diyorum 12 sene oldu haka bıkmadım
tarafından
:))) ben o tarz izleyemiyorum ya yaprak dönümüne 1 2 kez başladım ama sonunu getiremedim hiç:)))
(592 puan) tarafından
Hmm anladım canım tabi zevk meselesi Haluk Bilginer in şahsiyet dizisini izlemediysen öneririm harika ben çok beğendim polisiye tarzı
tarafından
Not aldim çok teşekkür ederim canım
(592 puan) tarafından
Rica ederim canım yine Haluk Bilginer in oynadığı Masum dizisi var ikisinide çok severim tekrar tekrar izlerim inşallah izlersen beğenirsin (⁠✷⁠‿⁠✷⁠)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fi'yi izlemediysen tavsiye edebilirim. 
tarafından
Teşekkürler canım bir ara biraz bakmıştım aslında
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Yaa bende aynıyım valla saçma sapan karşıma ne çıkarsa ona tıklıyorum sırf ses olsun öyle arada bakayım diye. :)) odaklanamadığım için iyi bi diziye başlamak istemiyorum bende öyle. 
(14,123 puan) tarafından
Yani şimdilik izledim bakalım iki farklı aile işte biri bambaşka diğeri bambaşka iki farklı ailden iki kişi bakalım beler olacak
tarafından
:))) aynen kuzum bende bebeklerden fırsat bulsam devam ederim
(14,123 puan) tarafından
Ben de dün izledim uyurlarken
(3,250 puan) tarafından
Bende daha bakamadım fıstıkçıım☺️
(14,123 puan) tarafından
İzledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum ☺️
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Yeşil deniz 
tarafından
Teşekkürler canım not aldım
0 oy
(302 puan) tarafından
Umutsuz ev kadınları 

Yeşil deniz 
tarafından
Teşekkürler not aldım canım
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Gönül dağına bakıyoruz bi biz karı koca onun dışında bende ses olsun diye yunus emre hz dizisini açıyorum veya sohbet falan şimdi dizilerde hep saçma sapan ilişkiler kaynıyor o yüzden pek bakmıyoruz 
tarafından
Ekledim canım sagolasin.  Ya evet çocuklar ayaktayken o tarz şeyler açıyorum kulakları diziyle dolmasın diye. Onlar yokken de acıyorum valla insan onu da istiyor ama böyle saçma sapan karmaşık şeyler sevmiyorum
0 oy
(913 puan) tarafından
Netflix IN to the night
tarafından
İnanır mısın netflix e hiç girmişligim yok teşekkürler not aldım şimdi telefona yükleyeyim
0 oy
(1,355 puan) tarafından
İlişki durumu karışık tavsiye ederim mutlaka çok seviyorum 28. Bölüme geldim şimdi izliyorum 
tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(1,745 puan) tarafından
7 güzel adam … çok güzel dızıdır 
tarafından
Bunu da not aldım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(2,407 puan) tarafından

Ben yabancı dizi izliyorum, istersen öneririm :D

tarafından
Ben üniversite de bir dizi izlemiştim birkaç bölüm. Bir adam hayatından memnun değil, esi var çocukları falan neyse geçmişe gidiyor bir şekilde ve eşi ile eklenmiyor hayatı farklı oluyor . Güzeldi de acaba bu nedir hiç izledin mi
(2,407 puan) tarafından
O tarz çok dizi var biraz daha ayrıntılı verirsen belki bilirim 700 yakın dizi izledim çünkü
tarafından
Ay maasallah ya. Karısı masaj salonunda çalışıyor 2 çocuğu vardı,  zar zor geciniyorlardi.sonra geçmişe dönünce patronun kızıyla  evlendi zengin hayati vardı kiz karışmıyor buna vs. Ama çocukları yoktu tam buraya kadar izledim. Araba ile zaman tüneli gibi bir şeyden geçmişti yeni hayatı için.
Buna benzer bir dizi varsa onu da izleyebilirim. Zaten eski bir dizi olmalı bu kuzu
(2,407 puan) tarafından
Alice 2020
Familiar Wife
Tunnel
Signal bu 4 diziyi çok severek izledim. Signal birazda polisiye ve zamanda yolculuk var o favorim.
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(818 puan) tarafından

Hayatım'ı kaleme alırsam sana da  öneririm sezonluk yaşam barındırıyor

tarafından
Not aldım canım bakicam mutlaka teşekkürler
(818 puan) tarafından
Sezonluktan önce 100 sezonluk yazmıştım çıkmamış ya gıı
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Bende öyleyim muhteşem yüzyıl izliyorum daha önce yaprak dökümü aşkı memnu bitirdim 
tarafından
Ya ben onları izleyemiyorum canım.  Birkaç bölüm muhteşem yüzyıl baktım genelde savaş bölümleri:))
0 oy
tarafından
Kurtlar vadisi :)
tarafından
Ben yerli izlemem genelde tugbacimm ama vadi bi baska kesinlikle eşinle oturup izleyin  :) Yabanci olarak da breaking bad , better call saul , supernatural , house ... Ne tur sevdigine bagli :)
tarafından
Sagolasin kuzum. Ya yalan dolan aşk meşk ihanet ihtiras sevmiyorum onları çok kafa yoruyor :)
tarafından
Ayy bundan gına geldi eşim 7 24 izler artık seslerini bile duymak istemiyorum bekarken babam izlerdi şimdi eşim durmadan izler:(
tarafından
The good doctor izleyebilirsin canim hafif bi dizi.
Kız öyle deme biz esimle kac tur attik vadiye. Yine olsa yine atarim :)
tarafından
Valla herif eve adım atıyor tam oturuyor açıyor izliyor yatağa girene kadar izliyor sonra uykuya dalınca bırakıyor her günümüz böyle ve hiç vakit ayırmıyor o yüzden gına geldi:/
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Ben yedi numara Avrupa Yakası tarzı şeyler bakıyorum yemek yaparken daha eğlenceli geliyor
tarafından
Ya evet Avrupa yakası güzeldi diğerine de bakicam teşekkürler canım
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Bir ara yemek yaparken emret komutanım izliyordum hala hamzaya bayılıyorum orda 
(7,106 puan) tarafından
Komedi guzeo
(7,106 puan) tarafından
Feyzam çiğdem üst tegmene evlenme teklifi ediyor tosun gül gül ölüyorum orsya
(16,234 puan) tarafından
HAMZA DELİPINAR ERZURUM EMRET KOMUTANIM
(7,106 puan) tarafından
:):) o gülüşü .... Tosunuda çok seviyorum yazma takması falan :) .. terliksi vedadin kadın kılığına girmesi haykirmistim orda ben ya
tarafından
Az izlemedim onu gerçekten aşırı güzel:))
0 oy
(810 puan) tarafından
Müzik acın o zaman seyretmiyorsunuz madem ;)
tarafından
Ya hayatım boyunca müzik dinlemeyi hiç sevemedim inanır mısın
(810 puan) tarafından
Inanayim bari ;)

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 303 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aycann56 (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 122 göst.
26 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk (11,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
4 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Seymenn (1,051 puan) tarafından soruldu

401,986 soru

12,034,226 cevap

36,262 kullanıcı

...